VV Olivér és Éva esküdt ellenségek lettek!

VV Éva VV Alekosz balhé harag hakni Való Világ 5 VV Olivér barátság kölcsönadás valóságshow VV4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Évának az elmúlt napokban nagyon felpörgött az élete: elköltözött barátjától, Ádámtól, VV Olivérrel csúnyán összeveszett, és az RTL Klub sem tartott igényt a Törtetőre. De talán nincs veszve minden.


Forrás: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Forrás: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Facebook-háború

Éva és Olivér igen szorgalmasak, ha a közösségi oldalról van szó: minden nap beszámolók, képek, kommentek, melyek mellett aktívan tartják a kapcsolatot a rajongókkal is. A napokban azonban Olivérnél egy bizarr bejegyzés jelent meg:

VV Olivér hivatalos oldala:
"Ja, Évike szerint a villalakóktól tarhálok a könyvemre. Mivel az elmúlt 7 hónapot végignyomorogtam, ezért feltétlenül hozzá kellett fordulnom, aki többszörös milliomos lett:) Nem baj Évike, sok sikert kívánok neked az életben! Remélem, hogy egyszer valaki majd elmondhatja, hogy "Igen, az Éva igaz barátom!" Részemről az egész bohózatot lezártnak tekintem, és ígérem, hogy a Himalája méretű szarkupacot rólad nem teregetem ki."

Évi rögvest válaszolt a bejegyzésre:

VV Éva hivatalos oldala
"Látom, az igazság, amit kiraktam, ezt szülte sajnos! Bánom, hogy kiraktam és konkrétan "erőszakot" váltott ki ennyire! Oli:Történt ami történt! De én nem aláztalak le, és nem is foglak olyan szinten, ahogy most te teszed az oldaladon! Ráadásul a legmocskosabb komenteken éled ki magad és likeolod! Én nem illettelek ilyen jelzőkkel! Az ilyen formában való visszaadás gusztustalan! De nem haragszok, és nem fogok semmit mondani rólad, főleg ilyen sértőket! Oli, ez a fajta módszer is téged minősít, nagyon sajnálom!"

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)


Éva elmart maga körül mindenkit



Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Éva azonban nem hagyta szó nélkül a közösségi portálon kirobbant vitát. "A volt villalakók közül egyedül én vagyok, aki kint is ugyanúgy önmagát adja, mint bent. Furcsa volt a villalét után azt tapasztalni, hogy a többiek milyenek is valójában. Olivérrel amúgyis rapszódikus volt a kapcsolatunk, mivel neki is erős a természete, most pedig berágott rám, amiért nem adtam neki kölcsön a könyvéhez fél millió forintot. Több mint száz haknija volt, mivel jóval hamarabb kiesett. Nem hiszem el, hogy nem fogja fel épp ésszel, hogy alig van pénzem, a szüleimet is alig tudom segíteni, pedig nekik volna a legnagyobb szükségük a támogatásomra. Jerzy és én voltam a legjobban megszorulva, közülünk kellett volna megnyerni valakinek a játékot" - morfondírozott az élet igazságtalanságán az önérzetes lány, aki állítása szerint a szűkös anyagiak miatt még a szerelmétől is különköltözött.

Tipp! Már tíz éve történt, hogy leomlottak a tornyok. Szeptember 11-re emlékezünk képgalériánkban. Katt ide!




Fotó: Hirling Bálint [origo]
Fotó: Hirling Bálint [origo]

Olivér barátságtesztje

Közben kiderült, Olivérnek esze ágában sem volt pénzt kérni, csupán tesztelte Évát. Ezt egy sms formájában meg is írta egykori villatársának: "Évike, nem volt szükségem pénzre, csak kíváncsi voltam, hogy segítenél-e, ha sz...ban lennék. Megkaptam a választ veled kapcsolatban. Sosem voltunk igaz barátok, és nem is leszünk..."

Etikus így tesztelni egy barátságot? Egy sms-sel lerendezni az egészet? Igaz barát az, aki azonnal nemet mond, ha pénzügyi segítségről van szó? Várjuk az ügy folytatását, Oli könyvének megjelenését, és a VV4 játékosainak további sztorijait, hiszen hétfőtől indul a Való Világ 5, amiben Éva ugyan nem kapott szerepet, hiszen az RTL Klub nem tartott igényt a lányra, mint műsorvezető. Anikó, Gigi, Béci és Olivér pedig kaptak még egy esélyt, hogy néhány hónapig a címlapokon maradhassanak.

Hazánkban akar sztár lenni az X-Faktor amerikai tánctanárahttp://www.life.hu/legykepben/20110909-hazankban-akar-sztar-lenni-az-amerikai-tanctanar.htmlIsmét elhalasztotta lagziját Nacsa Olivérhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110909-ismet-elhalasztotta-lagzijat-nacsa-oliver.htmlTrágárabb és szexibb lesz a ValóVilág 5http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110909-szinglik-szuzek-es-fedetlen-mellek-a-vv5ben-tragarabb-szexibb.htmlMadonna beszólt Lady Gagának - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110909-madonna-beszolt-lady-gaganak-ertektelen-es-feluletes-amit-csinal.htmlDivatbemutatóra vitte újszülött kislányát Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/legykepben/20110909-divatbemutatora-vitte-ujszulott-kislanyat-victoria-beckham.htmlBevadultak az aranypartos lányokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110909-bevadultak-olbeultek-es-vonaglottak-az-aranypartos-lanyok.htmlÚj időponttal, és korábbi VV-s szereplőkkel erősít a ValóVilág 5http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110908-vv-aniko-gigi-beci-es-oliver-az-egykori-vv4-jatekosok.htmlZimány Linda mindent feladott a szerelméérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110907-zimany-linda-mindent-feladott-a-szerelmeert.htmlAngelina és Brad gyermekei nehezen viselik a lesifotósokathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110907-angelina-jolie-es-brad-pitt-gyermekei-nehezen-viselik-a-lesifotosokat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.