A médiában akar dolgozni Aranypart Niki - mi bedobtuk a mélyvízbe

Gomes Mélyvíz interjú Niki média szex Ádám valóságshow riporter Aranypart (reality) dolgozni celeb cikkíró Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több valóságshow-ból kerülnek ki tehetségesebbnél tehetségesebb emberek, akik mind a médiában szeretnék kamatoztatni az eddig megszerzett tudásukat. A Life.hu teret engedett egy törtető amazonnak, hogy ha már annyira szeretne megmaradni ebben a közegben, akkor bizonyítsa be, hogy neki valóban a médiában a helye.


Az Éden hotelből megismert Niki újabban a Viasat 3 Aranypart realityjében kápráztat el hétről hétre bennünket szexuális túlfűtöttségével és féktelen bulizásaival. A szőke bombázó a lassan kifutó valóságshow utáni életére is gondol, hiszen minden egyes sajtóeseményt kihasznál, hogy elmondhassa a nagyérdeműnek, neki igenis van helye a médiában, és a hirtelen jött celebsége után máris szerkesztői babérokra szeretne törni valamelyik csatornánál. A Life.hu ezért gondolt egyet, és megkereste Nikit, akinek felajánlottuk, hogy bepillanthasson szerkesztőségünkbe, majd bedobtuk őt a mélyvízbe, hogy életében először megtapasztalja - a fergeteges bulik, és az ingyenpiákat felszolgáló partik után - a riporterkedés és az újságírás, vagyis a média valódi, dolgos arcát. Íme Niki munkával eltöltött egy napja nálunk.








Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!


Az egész napi kemény munka, a telefonszámok beszerzése, valamint a riportkészítés után Niki megírta élete első cikkét a Csillag születik egyik felfedezettjéről, a táncos Gomesről. Az írást teljes terjedelmében, mindenféle javítás és átszerkesztés nélkül közöljük, hogy mindenki eldönthesse, valóban van helye a médiában az aranypartos nagyszájú lánynak, vagy inkább jelentkezzen be egy új reality műsor következő castingjára.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub


Új szerepben és mindennél kirobbanóbb formában Gomes
Teljes életmódváltásba kezdett a Csillag Születik sztárja, Gomes. Néhány héttel ezelőtt kapott egy felkérést a méltán híres táncos, hogy szerepeljen a Mózes, avagy a tízparancsolat című balettben.
Gomest arról faggattuk, hogy mikor kérték fel erre a szerepre, valamint hogy hogyan élte meg a felkérést, hiszen nem a szokványos táncmozdulatok játszanak majd itt szerepet, hanem egy másik stílust kell "felvennie". Nagyon készséges volt a Csillag Születik sztárja, mindent elmesélt nekünk.

Elmesélte, hogy hetekkel ezelőtt felhívta Markó Iván a szerep miatt és felkérte őt erre a nagy feladatra, melyre szinte azonnal igent mondott.
Viszont ahhoz, hogy teljes értékű szereplője legyen a balettnek, rengeteg gyakorlásra van szüksége. Napi 8 óra az az idő, amit ő edzésre, gyakorlásra fordít. Közben egy tánciskolát is üzemeltet, vagyis nagyon beindult az élete. "Egyre többen járnak a tánciskolámba, egészen 5 éves kortól felfelé". Egyik helyről a másikra kell költöznie a tánc stúdióval. "Lassan kezdem úgy érezni magam, mintha egy vándor cigány lennék" - állította. Egyre többen szeretnék Tőle elsajátítani a tánc minden csínját-bínját és úgy táncolni, ahogy és amilyen szinten azt ő műveli. Rengeteg projektben van most egyszerre benne - kezdve a tánciskolától a balett szerepig és nagyon jól bírja. Hiszen ez az élete.
Megkérdeztük a diétájáról is, hogy mennyire valós az, amit az újságokban olvashatunk. Állítólag már 13 kilót fogyott egy csodaszer segítségével. Ez a csodaszer egy afrikai fűszer. Ennek használatával fogyókúrázik, amiről hiába próbáltuk faggatni, hogy mi is az, nem volt hajlandó semmit elárulni. Annyira hatásosnak tűnik ez a módszer, hogy néhány hét alatt ténylegesen leperegnek a felesleges kilók. Természetes csakis az étrend megváltoztatásával és a rendszeres mozgás segítségével. Azért fontos ez a módszer, a tánc, valamint a csodafűszer, mert rengetegen szenvednek jojo effektusban és Gomes segíteni szeretne és tud is az ebben szenvedőknek.
Dékány Nikoletta

Tipp! Nézz be Jennifer Lopez luxusotthonába! Kattints a képgalériáért!


Plasztikázott férfiak a sztárvilágbólhttp://www.life.hu/life/galeria/20110924-plasztikazott-ferfiak-a-sztarvilagbol.htmlEddig sosem látott agresszió az Aranypartonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110923-viasat3-eddig-sosem-latott-agresszio-botrany-balhe-es-verekedes-az.htmlDupla adag szex az Aranyparton (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110921-aranypart-dupla-adag-szex-az-aranyparton.htmlAranypart Ada szája elfáradt a szaxizástól (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110920-aranypart-ada-szaja-elfaradt.htmlAranypart Levi ugyanazzal a csajjal jár hónapok ótahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110916-aranypart-levi-ugyanazzal-a-csajjal-jar-honapok-ota-sarah.htmlOrgia lett az aranypartos srácok hétvégi bulijábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110913-az-aranypartos-sracok-kecskemeti-amokfutasa.htmlAranypart Niki bármit megtenne, hogy a médiában dolgozzonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110904-aranypart-niki-a-mediaban-akar-dolgozni.htmlBeki, az Aranypart profija - Újabb valóságshow-szereplőről derült ki eltitkolt múltjahttp://www.life.hu/legykepben/20110830-beki-az-aranypart-profija.htmlNem bírta szex nélkül! Ismét ágyba bújt az Aranypart szőke macája! - Ezúttal mássalhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110830-nem-birta-szex-nelkul-ismet-agyba-bujt-az-aranypart-szoke.htmlBotrány! Lepofozták egymást az Aranypart szereplőihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110826-osszeverekedett-eden-szandra-es-eden-niki-az-aranypart-musor-nyito.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.