esküvő házasság Beatles Paul McCartney szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap Paul McCartney és Nancy Shevell kimondták a boldogító igent.

Kattints az esküvőn készült képekért!


A zárt kötű ceremónián csak harminc nagyon közeli barát vett részt. Ott volt többek között Ringo Starr és neje, Barbara Back, George Harrison özvegye, Olivia, Shevell fia, Arlen, és nagynénje, Barbara Walters. McCartney sófőrje, John nemcsak autót vezetett, de ő volt aznap a fotós is, és ő készítette a videókat is az ifjú párról. Erre valószínűleg azért volt szükség, mert Paul minél kevesebb embert akart bevonni a számára nagyon is fontos eseménybe. Érdekesség, hogy ugyanitt, Marylebone-ban vette el McCartney az első nejét, Lindát 1969-ben.



Szemtanúk szerint a pár odáig van egymásért, és nagyon szerelmesek egymásba. ,,McCartney a felhők fölött jár. Egész este mosolygott és Nancy kezét szorongatta." A zenész már négy éve együtt van kedvesével, akinek idén áprilisban kérte meg a kezét. A mostani Shevell-nek a második, Paul-nak a harmadik házassága. Az egykori Beatles-tag első felesége és nagy szerelme, Linda rákban hunyt el 1998-ban, második felesége Heather Mills modell volt, akivel hat évig voltak együtt - válásukat számos botrány kísérte.

VV Gergőt barátnője várja kint?http://www.life.hu/legykepben/20111010-vv5-seherezade-szabad-gergonek-baratnoje-van.htmlVV5: Veronika és Cristofel forró, titkos légyottja (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111009-vv5-annamari-megbukott-a-hastancesten.htmlÍme az X-Faktor végső tizenkettőjehttp://www.life.hu/legykepben/20111009-ime-az-xfaktor-vegso-tizenkettoje.htmlA nőket szereti az egykor legnépszerűbb énekesnő?http://www.life.hu/legykepben/20111006-mel-c-meselt-a-depressziorol-bulimiarol-es-arrol-hogy-leszbikus.htmlBörtönből gyávázza Stohl Bochkor Gáborthttp://www.life.hu/legykepben/20111009-stohl-andras-uj-konyveben-bochkor-gabort-gyavanak-nevezi-regota.htmlVV Bandi nem akar szüzen az unokái szemébe nézni!http://www.life.hu/legykepben/20111008-valovilag5-melinda-elhibazta-taktikajat-de-a-mediaban-akar-maradni-.htmlNem kímélte az RTL Klub a VV5 szőkeségét - Az egész villa rajta csámcsogotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111008-nem-kimelte-az-rtl-klub-a-vv5-szokeseget-az.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.