45 éves a nagyszájú mesterszakács

főzés mesterszakács Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A skót sztárséf csinos feleségével Tanával, és gyermekeivel ünnepli születésnapját.

Gordon Ramsay még csak 45 éves, de egyike azon három séfnek az Egyesült Királyságban, akik három Michelin-csillagot is birtokolnak éttermeikért. Főzéssel kapcsolatos televíziós műsorai, mint például A fickó F-fel (The F-Word), Gordon Ramsay - A konyha ördöge (Kitchen Nightmares) és Gordon Ramsay - A pokol konyhája (Hell's Kitchen), hatalmas népszerűségnek örvendenek világszerte.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Három az oroszlánbébihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111107-harom-az-oroszlanbebi.htmlFiatal szőkével bulizott a színészlegendahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111104-fiatal-szokevel-bulizott-a-szineszlegenda.htmlHármasban tenyereltek az Alkonyat sztárjaihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111104-harmasban-tenyereltek-az-alkonyat-sztarjai.htmlSzülinapos Hollywood legjobb testű férfiújahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111102-szulinapos-hollywood-legjobb-testu-ferfiuja.htmlFöldre szálltak a szexi angyalokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111102-foldre-szalltak-a-szexi-angyalok.htmlMickey otthagyta kézjegyét Hollywoodbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111102-mickey-otthagyta-kezjegyet-hollywoodban.htmlMindenszentek alkalmábólhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111028-mindenszentek-alkalmabol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.