színésznő házasság válás Debra Messing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nők és az Álomgyári feleség című filmek sztárja, Debra Messing és férje, Daniel Zelman beadták a válókeresetet.

A párnak van egy hét és fél éves fia, Roman. ,,Tíz év házasság után idén döntöttek a különválás mellett." - közölte a színésznő szóvívője. ,,A döntést közösen hozták meg, továbbra is támogatják egymást, és figyelnek arra, hogy fiuk családban nőhessen fel." - tette hozzá.

AFP
AFP


Messing és Zelman mindketten a New York University-n tanultak, itt találkoztak először egymással, és nyolc évig jártak együtt, mielőtt összeházasodtak. 2004-ben a színésznő így nyilatkozott férjéről: ,,Azt szeretém, hogy a fiam a férjemre hasonlítson. Ő nagyon érzékeny, okos, vicces és jól látja a dolgokat."

Megvédi édesanyja Veronikáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111220-megvedi-edesanyja-veronikat.htmlKockahasat és új dalokat is villantottak az x-faktorosok koncertjükönhttp://www.life.hu/legykepben/20111222-kockahasat-es-uj-dalokat-is-villantottak-koncertjukon-az-xfaktorosok-az.htmlVV5: Gergő belenyúlt Serry bugyijábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111222-vv5-gergo-belenyult-seher-bugyijaba.htmlX-Faktor: Kocsis Tibor tele van adóssággalhttp://www.life.hu/legykepben/20111221-xfaktor-kocsis-tibor-tele-van-adossaggal-de-a-csaladjanak-is.htmlBrutálisan összeverték a népszerű magyar énekesnőt!http://www.life.hu/legykepben/20111221-brutalisan-osszevertek-olah-ibolyat.htmlVV5: Peti Veronikát sirattahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111221-vv5-peti-veronikat-siratta.htmlVV5: Veronika hatalmasat bukott - Csaba nyerte a párbajthttp://www.life.hu/legykepben/20111219-vv5-veronika-hatalmasat-bukott-csaba-nyerte-a-valovilag-5.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.