VV Gigi nem kell a Cool Tv-nek! Lapátra tették délutáni műsorából a táncoslányt

megszüntetés műsorvezető VV Gigi nézettség eltávolítás Istenes Bence Cool TV Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze néhány hónapig volt képernyőn a ValóVilág délutáni talkshow-ja. A rossz nézettségi adatok miatt azonban gyorsan levették a műsorról, ezért Istenes Bence és VV Gigi utcára került.




Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

VV Gigi és Istenes Bence


"Nem tudom, miért szűnt meg a műsor" - nyilatkozta a Bors-nak az egykori valóságshow-szereplő. "Velünk is csak az utolsó pillanatban közölték, hogy vége. Nagyon szomorú voltam, mert imádtam a műsorvezetést, de be kell vallanom: valójában táncos vagyok, ezért most vissza is térek az alapokhoz. Bécivel tavasszal tánciskolát nyitunk, egy országos hálózatot szeretnénk kiépíteni. Három iskolával kezdenénk.

Az RTL Klub állítólag nem mondott le végleg a két műsorvezetőről, mivel a hírek szerint a továbbiakban is számítanak majd Gigire és Bencére is. "Azt mondták, hogy bármi más lehetőség adódik, azonnal szólnak" - mesélte a táncoslány, aki bízik benne, hogy valóban így is lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.