Ashton Kutcher divatbemutató Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashton Kutcher, az egykori Calvin Klein-modell a napokban a Colcci divatbemutatón tette tiszteletét a Sao Paulo divatheteken.

A sztárnak kétségkívül jót tett a szakítás feleségével, Demi Moore-ral. Ashton végre önmaga lehet: éjjel-nappal bulizik, csajozik, ami nem is csoda, hiszen gondosan borotvált arca sokkal csábítóbb, mint a néhány hónappal ezelőtt viselt szakállrengeteg. Vajon Ashton pusztán a divat iránti rajongása miatt látogatott ki a divathetekre, vagy talán szemet vetett az egyik dögös brazil modellre?

AFP
AFP



Elkezdődött a Sárkány évehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120123-elkezdodott-a-sarkany-eve.htmlIsmét együtt a The Cranberrieshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120119-ismet-egyutt-a-cranberries.htmlBenny Hill ma lenne 88 éveshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120119-benny-hill-ma-unnepelne.htmlEgy hete történt a katasztrófahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120119-egy-hete-tortent-a-katasztrofa.htmlPandamacik érkeztek Franciaországbahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120117-pandamacik-erkeztek-franciaorszagba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.