VV5: Fecón csúnyán kifogott egy birka

VV5 Magyar Attila Hajdu Steve Való Világ 5 színház Való Világ valóságshow színészet RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villa dumagépének nem ez volt a legvidámabb napja. Először azzal égette be magát, hogy nem tudta értelmezni Romhányi József állatverseit, majd a szavalásba is belesült. Este ismét ő került a középpontba: lakótársai beolvastak neki, amiért mostanában mindent olcsó, szexuális töltetű poénokkal próbál elviccelni.


Szituációs gyakorlatokkal folytatódott a nap, Fecó szokás szerint elripacskodta a feladatot. Seherezádé és Attila megcsalós jelenetétől Kinga sírva fakadt, mert feltépődtek benne a volt barátjával kapcsolatos hasonló sebek. A két színész távozása után Fecó továbbra is a birkás versikéjét értelmezgette, de aztán feladta, és megkérte Csabit, hogy magyarázza el neki, miről szól a vers.


Csaba attól tartott, hogy Eszter őt viszi ki párbajozni, de Fecó gyorsan megnyugtatta, hogy lelki szeme előtt azt látja, a helyes fiú lép be az ajtón a párbaj után, úgyhogy nincs miért paráznia. Szerkesztői utasításra Fecó és az ügyvédlány elvonult a nyugiszobába, hogy megbeszéljék, ki lesz az ideális áldozat párbajellenfélnek. Fecóka Veráért és Csabáért kampányolt, Attilát viszont minden zokszó nélkül azonnal csatába küldte.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Az éjszakai traccspartin terítékre került, hogy Fecó túl sok szexuális töltetű, olcsó poént süt el, ami idegesíti a lakótársait. A dumagép szokásához híven kínos magyarázkodásba kezdett, amivel nemcsak a lányokat, hanem még Csabát is kihozta a sodrából. A vita elcsitulása után Vera nyugtatgatta Fecót, hogy nem vele van a gond, hanem a lakótársaival, akik még túl éretlenek.

Tipp! Szexi képek Beyoncé-ról! Kattints a galériáért!



VV5: Seherezádé Kinga bugyijai közt matatotthttp://www.life.hu/legykepben/20120124-vv5-seherezade-kinga-bugyijai-kozt-matatott-a-szekrenyben.htmlVV5: Kiderült Csaba féltve őrzött titkahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120122-vv5-csabanal-eltort-a-mecses.htmlVV5: Attila egyedül maradt a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120121-vv5-atvertek-attilat-villatarsai.htmlKét hálószoba is tartozik a VV5 plázacicájának otthonáhozhttp://www.life.hu/hazitunder/20120111-igy-nez-ki-vv-dya-otthona.htmlVV5: Eszter nagyot csalódott Attilábanhttp://www.life.hu/legykepben/20120120-vv5-eszter-nagyot-csalodott-attilaban.htmlÉvekig prostiknál kereste a boldogságot a VV5 sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120120-valovilag-evekig-prostikhoz-jart-a-vv5-sztarja-attila.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.