Remegett és nem tudott beszélni a színésznő, amikor barátai mentőt hívtak hozzá

Ashton Kutcher válás kéjgáz Demi Moore krízis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Embert próbáló hetek állnak Demi Moore mögött, és mostanra az is kiderült, miért került kórházba a színésznő.

Demi idén novemberben tölti be az ötvenet, és magánéleti válságára az is rátesz egy lapáttal, hogy őt is utolérte a változókor és az azzal járó nehézségek. A sztárhoz néhány napja mentőt kellett hívni, mert rosszul lett - később a bennfentesek azt mondták, a színésznőnek kórházi kezelésre van szüksége ahhoz, hogy lelkileg és fizikailag is helyrejöjjön. A sztár állítólag azért, hogy jobb legyen a hangulata, kéjgázt szívott a barátaival, ezt pedig nem bírta a szervezete, és rosszul lett. Kiszivárgott az a felvétel, amin a színésznő barátai hívták a 911-et: Demi remegett és nem teljesen volt magánál az otthonában történt balesete után.

AFP
AFP


"Demi komoly nehézségeken megy keresztül. Most ott tart, hogy túl sok minden miatt aggódik. Az élete totális káosz. Lassan ötvenéves lesz, és fogalma sincs, ki is ő valójában, és mi a legfontosabb az életében" - vallotta egy bennfentes. Épp a magánéleti válsága miatt Demi a napokban úgy döntött, kiszáll aktuális filmjéből - a Lovelace című alkotásban állítólag Mary Louise Parker kapta meg a szerepét.

Amíg Demi szenvedett, egykori kedvese, a nála jóval fiatalabb Ashton Kutcher Sao Paulo-ban, Brazíliában szórakozott, de amint értesült a színésznő kórházba kerüléséről, repülőre ült, és nemrég viszatért Los Angelesbe. Állítólag Demit is meglátogatja - kérdés, hogy vajon sikerül-e átbeszélniük az elmúlt nehézségekkel teli időszakot?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.