Minősíthetetlen viselkedése miatt kizárták az Éden Hotel egyik játékosát

2012.03.21. 15:49

A hazai televíziózásban páratlan eset történt az Éden Hotel 2-ben: Pétert részegen tett durva ­be­szólásai miatt kizárták a valóságshow-ból.

Szertefoszlott egy álom: Éden Peti már biztosan nem nyeri meg a Viasat3 ­valóság­show-jának 25 milliós nyereményét. A tizenkilenc éves tanulót kizárták az Éden Hotelből, mert miután felöntött a garatra, sértő kijelentéseket tett szlovák játékostársára és annak hazájára. Peti rettenetesen megbánta tettét.

Viasat3

"A forgatások végeztével, Magyarországon adódott lehetőségem, hogy elnézést kérjek Noémitől. El is fogadta a bocsánatkérésemet, és megértette, hogy részegen meggondolatlanul cselekedtem, de valójában nem akartam megbántani. Azóta is sajnálom, hogy ilyen hiba miatt estem ki, de úgy érzem: jó lecke volt ez nekem. Megtanultam, hogy jobban kell tisztelnem az embertársaimat" - magyarázta a kizárt játékos a Borsnak. "Peti viselkedése összeegyeztethetetlen az Éden Hotel filozófiájával. A Viasat elhatárolódik mindenfajta becsületsértő magatartástól, különösen olyan kijelentésektől, amelyek egy nemzeti, etnikai, nyelvi vagy bármely más kisebbség tagjait sérthetik" - kommentálta az eseményeket a Borsnak a csatorna szóvivője.

 

 

Pánikrohamot kapott Damu Rolandhttp://www.life.hu/legykepben/20120321-panikrohamot-kapott-damu-roland.html Szerelme miatt szakít a szexiparral a ValóVilág bombázójahttp://www.life.hu/legykepben/20120321-valovilag-szandika-szakit-a-szexiparral-a-szerelem-az-oka.html Újabb magyar színész megy börtönbehttp://www.life.hu/legykepben/20120320-damu-rolandot-negy-es-fel-ev-bortonre-iteltek-jogerosen.html Lovasbalesetet szenvedett az Irigy Hónaljmirigy egyik tagjahttp://www.life.hu/legykepben/20120319-lovasbaleset-erte-es-ledobta-a-lo-magarol-sipos-petit-az.html Végre szerelmes VV Attilahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120320-valovilag-vegre-szerelmes-vv-attila.html Hófehérke szülinapi tortájahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120319-hofeherke-lily-collins-szulinapi-tortaja.html
kizárásbotrányÉden Hotel 2