Madonna olyan illatot akart, ami az édesanyjára emlékezteti

parfüm illat Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna a legújabb parfümje bemutatója kapcsán osztott meg néhány emléket a gyermekkorából.

A popkirálynő évek óta keresi a tökéletes illatot, legújabb parfümje megalkotásában is intenzíven részt vett. Madonna elmondta, minden álma egy olyan illat volt, amely az édesanyjára emlékezteti, most pedig nagyon boldog, hogy végre rátalált a régen megálmodott kreációra.

Megalázták a Megasztár döntős énekeseit!http://www.life.hu/legykepben/20120406-megasztar-agyoncikiztek-a-megasztarokat.htmlVV Cristofel részletesen vallott a Life.hu-nak Veronika megveréséről - Exkluzív videó!http://www.life.hu/legykepben/20120413-exkluziv-vv-cristofel-reszletesen-vallott-a-lifehunak-vv-veronika-megvereserol.htmlKimenőn az újdonsült szülőkhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120412-kimenon-az-ujdonsult-szulok-robert-downey-jr-es-susan-downey.htmlVV Cristofel brutálisan megverte Veronikát - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120412-valovilag-veronika-kidobta-vv-cristofelt-ez-az-oka-a.htmlHajdú Pétert meglepték!http://www.life.hu/legykepben/20120412-hajdu-petert-megleptek-szuletesnapjan-kollegai-a-frizbi-felvetelen.htmlPalácsik sajnálja Damut, aki két hét múlva vonul be a börtönbehttp://www.life.hu/legykepben/20120411-damu-roland-nem-eloszor-eroszakolt-not-palacsik-timea-a-frizbiben.htmlPszichiátrián kezelik a TV2 egykori sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120411-pszichiatrian-kezelik-a-tv2-egykori-sztarjat-damu-rolandot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.