VV Anikó műsorvezető Istenes Bence Való Világ megcsalás szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes pletykák szerint Istenes Bence olykor félre is nézett, volt párja, VV Anikó azt mondja: kizártnak tartja. A Life.hu-nak elárulta a lány, még mindig szereti volt párját.

Ahogy napvilágot látott, hogy szakított Istenes Bence és VV Anikó, szinte azonnal szárnyra keltek azok a pletykák is, amelyekről eddig senki nem mert beszélni. Egy volt volt valóságshow-szereplő munkatársunknak arról beszélt, Bence állítólag néhányszor megbotlott, partnerei között pedig egy másik VV-lakó is volt. Amikor erről is megkérdeztük Anikót, megdöbbenve hallgatta az információinkat.

Fotó: Mudra László [origo], RTL Klub
Fotó: Mudra László [origo], RTL Klub


"Úristen! Na ne! Azért ezeket nem hiszem el. Legalábbis én ebből nem tapasztaltam semmit" - oldódott fel néhány másodperc alatt úgy, hogy szinte ugyanezzel a lendülettel és nyugalommal folytatta mondandóját. "Féltékeny voltam, nem tagadom. Nehezen viseltem, hogy a közönségtalálkozókon, haknikon még akkor is odamentek hozzá fiatal rajongó lányok, ha én is jelen voltam, és zavartalanul kértek autogramot a mellükre. Nem tudtam kezelni ezt a helyzetet, ezért érhetett véget köztünk. De a mai napig nagyon szeretem őt, nincs köztünk semmi gond" - magyarázta Anikó.

Az egykori VV-s amazon azt is elárulta, egyelőre szeptembertől nincs olyan televíziós munka, amire ajánlatot kapott volna. Éhen azért nem hal: "Egyre kevesebb a hakni, de megismernek még az utcán, és azért vannak egyéb lehetőségeim is, úgyhogy egyelőre nem panaszkodom" - magyarázta a jelenleg már szingliként is boldog Anikó.

GYLF


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.