A '90-es évek legnagyobb előadói a mai sztárokkal együtt lépnek színpadra

gála zene Compact Disco Muri Enikő díjátadás Janicsák Veca Steiner Kristóf Carbonfools
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjaink legkedveltebb könnyűzenei előadói mellett a '90-es évek sztárjai is színpadra lépnek az idei BRAVO OTTO gálán.

A szavazás 5+1 kategóriában zajlik: Az év női előadója díj jelöltjei Tóth Gabi, Janicsák Veca, Lola, Tolvai Renáta és Wolf Kati lesznek, míg a férfiak között SP, Puskás Peti, Fluor, Vastag Csaba és Caramel mérkőznek meg. Az év felfedezettje díjat a The [hated] Tomorrow, Baricz Gergő, az Apollo23, Gyurcsík Tibor vagy Muri Enikő kaphatja, az év együttese pedig az Anti Fitness Club, a Children of Distance, a Compact Disco, a Carbonfools vagy a The Kolin lehet. Az év dalára pedig SP - Maradnék, AFC - Más ölel át, Compact Disco - Sound of Our Hearts, Fluor - Halenda és Tóth Gabi - Nem kell végszó című száma az esélyes.

Forrás: Ringier Kiadó
Forrás: Ringier Kiadó

Muri Enikő, Hip Hop Boyz, Happy Gang, Fluor

Nagyszabású show keretében fellép az Emergency House 2012, a Hip Hop Boyz, a Happy Gang, az Apollo23, a V-Tech, a Kozmix, Vastag Csaba, Zoltán Erika, SP, Tóth Gabi, a Stereo 2.0, Fluor, a Fresh, Muri Enikő, Bagosi Alexa, Kovács Vera és a Bestiák. A rajongók ugyanakkor találkozhatnak további kedvenceikkel is a díjátadón, hiszen ott lesz az Anti Fitness Club, a Children Of Distance, a Carbonfools, a The Kolin, Baricz Gergő, Lola, Caramel, Wolf Kati, Puskás Peti, Muri Enikő, Gyurcsík Tibi, a The [Hated] Tomorrow és Janicsák Veca. A show házigazdái Dukai Regina és Steiner Kristóf lesznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.