II. Erzsébet brit királynő Madame Tussaud viasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A britek számára nagyon izgalmas év 2012 - az olimpia mellett II. Erzsébetet hetekig ünnepli a szigetország.

II. Erzsébet angol királynőről egy újabb, élethű viaszfigura készült abból az alkalomból, hogy az ország idén ünnepli a királynő uralkodásának hatvanadik évfordulóját. Országszerte ünneplik a nagy eseményt, legutóbb a Norbreck általános iskola diákjai adtak partit az uralkodó tiszteletére a Madame Tussauds panoptimukban, Blackpoolban.

AFP
AFP

Hűsöl a focista elefánthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120529-husol-a-focista-elefant.htmlÖsszejött a francia sztár és az olasz dívahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120529-sophia-loren-es-gerard-depardieu-elmelyulten-beszelgetnek.htmlA pandamacinak is jár a pihenéshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120524-a-pandamacinak-is-jar-a-pihenes.htmlEz a nap a gyermekekéhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120524-ez-a-nap-a-gyermekeke.htmlRadics Gigi lett a 6. Megasztárhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120524-radics-gigi-lett-a-6-megasztar.htmlHajók lepték el New Yorkothttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120524-hajok-leptek-el-new-yorkot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.