Stohl András és Mádai Vivien együtt?

X-Faktor műsorvezető műsorok Stohl András Puzsér Róbert Való Világ Szombat esti láz Mádai Vivien RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megbízható forrásokból a Life.hu úgy értesült, hogy ősszel két nagy produkcióval erősít az RTL Klub.


Fotó: Mudra lászló
Fotó: Mudra lászló

Kattints és nézd meg Stohl szabadulását!

A műsorvezető Stohl András lehet, míg a női műsorvezető személye még kérdéses, de állítólag felmerült Mádai Vivien neve is. Szintén ősszel indul a VV6 is, amelyet a tervek szerint Sebestyén Balázs vezet majd és Rubin Kristóf lesz a kreatív producere.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Nézd meg Mádai Vivient stewardess-ként! Kattints a képre!

Úgy tudjuk, az eredeti RTL Klub csatornán az X-Faktor harmadik szériája is elindul, de könnyen lehet, hogy új mentorokkal. A korábbiakkal ugyanis még nem kötöttek szerződést, és felmerült, hogy a zsűriben esetleg helye lenne a Csillag születik ászának, Puzsér Róbertnek is, aki tőlünk hallott először arról, hogy egyáltalán szóba jönne az ő neve valamilyen nagyobb RTL-es produkció zsűrijeként. A kritikus elmondta a Life.hu-nak, nehezen tudja elképzelni, hogy akár az X-Faktorba, akár a Szombat esti láz! műsor zsűrijében helye lenne, mert ezekhez komoly szakmai feltételeket szab a csatorna. Puzsér Róbert annyit még elárult munkatársunknak, hogy szívesen maradna képernyőn, de nem feltétlen az RTL Klubon, és nem is zsűritagként, de ha esetleg mégis elvállalna egy újabb tévés felkérést, annak olyannak kell lennie, ami számára értéket képvisel.

Tipp! Merész fotókkal kampányol a német divatmagazin. Kattints a galériáért! (18+)


Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!


Szirota Jennifer nős énekeshez vonzódikhttp://www.life.hu/legykepben/20120605-csillag-szuletik-szirota-jennifer-a-belmondo-enekesehez-czutor-zolihoz-vonzodik.htmlGanxsta Zolee kislánya külföldi filmszerepet kapotthttp://www.life.hu/legykepben/20120604-ganxsta-zolee-kislanya-kulfoldi-filmszerepet-kapott-es-megvalt-a-kartel.htmlDétár Enikő: "Bárki alól kicsúszhat a talaj"http://www.life.hu/legykepben/20120601-detar-eniko-szerint-barki-alol-kicsuszhat-a-talaj-egy.htmlVéget ért a nagy szerelem - Elköltözött férjétől az RTL Klub csinos műsorvezetőjehttp://www.life.hu/szeress/20120524-elkoltozott-ferjetol-az-rtl-klub-csinos-musorvezetoje-madia-vivien-.htmlÁtszabatják magukat az RTL Klub sztárjaihttp://www.life.hu/gyogyulj/20120513-atszabatjak-magukat-az-rtl-klub-sztarjai-kocsis-tibi-vv-attila.htmlÉletét kockáztatja az ismert magyar énekes - Újból iszik Demjén Rózsi?http://www.life.hu/tested-lelked/20120605-eletet-kockaztatja-demjen-rozsi.htmlIdegösszeomlást kapott Nelly Furtadohttp://www.life.hu/tested-lelked/20120604-idegosszeomlast-kapott-nelly-furtado.htmlFiatal fiúval hetyeg Sharon Stonehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120531-sharon-stone-uj-pasija-egy-27-eves-ferfi-martin-mica.htmlÁrpa Attila besokallt, és közzéteszi a neki tartozó hírességek nevéthttp://www.life.hu/legykepben/20120531-arpa-attila-bekemenyitett-es-hadat-uzent-adosainak-akik-kozott-tobb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.