általános iskola Való Világ botrány RTL Klub VV Cristofel bizonyítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Cristofel még a 12 osztályos általános iskolával összevont sulit sem tudta elvégezni a fegyelmezetlensége miatt, vagyis mindössze nyolc általánosa van.




Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]

Kattints és nézd meg Cristofel otthonát!

Ismerősei szerint mindenhol komoly viselkedési problémák voltak vele, és ő is elismeri, hogy nem könnyű vele. "Elismerem: rengeteg igazgatói és osztályfőnöki figyelmeztetést kaptam. Előbbiből negyvenkettőt, utóbbiból pedig legalább hatvanat sikerült összeszednem" - mesélte Cristofel. A kubai srác volt, hogy azért kapott igazgatói megrovást, mert a testnevelés órán belevizelt az osztálytársa edzőcipőjébe, vagy az iskola tulajdonát képező árut engedély nélkül fogyasztotta el, így osztályfőnöki figyelmeztetést kapott.

"A legdurvább húzásom az volt, amikor úgy elvertem az egyik diáktársamat, hogy ömlött a fejéből a vér. A legutóbbi sulimban mondták rám először a tanáraim, hogy rendes vagyok. Ez volt az első olyan iskolám, ahol csak két osztályfőnökit kaptam. Azért csak ennyit, mert itt már az életre koncentráltam. Pontosan tudom, hogy sokan kritizálnak a hátam mögött, de ez nem visel meg. Az embereknek nem az számít, hogy valaki okos legyen, hanem az, hogy felvidítsák őket. Ezen a téren pedig sokkal többre vittem, mint bármelyik másik villa­lakó" - mondta a ValóVilág 5. szériájának szereplője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.