műsorvezető hajszál Ördög Nóra ősz RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nő számára mérföldkőnek számító dolog történt Ördög Nórával a napokban. A csinos műsorvezető ugyanis észrevett egy ősz hajszálat a fején.

Az RTL Klub műsorvezetője - noha nem látszik rajta - de a harmincas korcsoportba tartozik. Ilyenkor az ember önkéntelenül is önvizsgálatot tart, hogy hol tart az életben, mi mindent ért el, vagy hogyan néz ki. Főleg, ha egy nem kívánt körülmény is felbukkan az életében.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!


"A minap találtam egy ősz hajszálat. Ki is húztam gyorsan!" - mesélte nevetve Ördög Nóra, aki a szóban forgó ősz hajszál ellenére is hazánk egyik legszebb és legvonzóbb tévés személyisége.

Sztárgardrób: Ördög Nórahttp://www.life.hu/legytrendi/20120604-sztargardrob-ordog-nora-1.htmlÖrdög Nóra tudta, hogy rátalált az igaz szerelemhttp://www.life.hu/legykepben/20120514-ordog-nora-raismert-az-igaz-szerelemre-amikor-talalkozott-nanasi-pallal.htmlLilu és Ördög Nóri: "Egyszerűen jó együtt" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120401-lilu-es-nori-egyszeruen-jo-egyutt-szily-nora-interjuja.htmlLezárta a múltat Ördög Nórahttp://www.life.hu/legykepben/20120308-lezarta-a-multat-ordog-nori.htmlKi volt Medveczky Ilona titkos szerelme?http://www.life.hu/legykepben/20120621-medveczky-ilona-szerelme-evekkel-ezelott-allitolag-egy-szegeny-zoldseges-ferfi.htmlFia betegsége miatt teljesen kiborult a hírességhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120619-fia-jack-betegsege-miatt-teljesen-kiborult-a-hiresseg-sharon-osbourne.htmlVégre megszólalt az X-Faktor sztárja - Őszintén mesélt a szakításról a fiatal énekeshttp://www.life.hu/szeress/20120621-vegre-megszolalt-az-xfaktor-sztarja-baricz-gergo-oszinten-meselt.htmlFiatal pasival vigasztalódik a felszarvazott színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20120620-ime-demi-moore-uj-szexi-kedvese.html89 nővel feküdt le az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120620-89-novel-fekudt-le-a-csillag-szuletik-sztarja-plazma.htmlItt a vége: 14 év után szakított Hollywood álompárjahttp://www.life.hu/szeress/20120620-14-ev-utan-szakitott-hollywood-alomparja-johnny-depp-es-vanessa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.