Újabb szereplő távozik a Barátok köztből - Padlóra került a színész a hír hallatán

távozás hitel sorozat R.Kárpáti Péter kiírás Barátok közt anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz helyzetbe került R. Kárpáti Péter - a Berényi Andrást alakító színészt 14 év után kiírják a Barátok köztből.

Az alapító tag elmondta, ötlete sincs, miből pótolhatná az így kieső bevételét, úgy fest, el kell adnia a házát. A Blikk úgy tudja, havi közel félmillió forint nettót keresnek a sorozat legrégebbi vezető színészei a Barátok köztben, köztük R. Kárpáti is.

RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


"Padlóra kerültem, ez a döntés váltásra kényszeríti a családot. Hitelünk van a házon. Amikor 140 forintos svájci­frank-árfolyam mellett felvettem több millió forintot, akkor ez egy jól átgondolt, felelős döntés volt. Úgy, hogy rendszeresen törlesztettem, duplájára nőtt a hitel a házon, amely így igazából nem is az enyém, hanem a banké. Persze, aki ebben a szakmában van, annak számolnia kell ilyen döntésekkel" - árulta el a színész a Blikknek.

"Amíg van két kezem, két lábam és szakmailag sem a sereghajtók közé tartozom, addig meglesz a lehetőségem, hiszen ismernek, elismernek. Abban bízom, hogy a jelenlegi munkáim, mint a Thália Tanoda tanári állása, a nem túl jelentős szinkronmunkák és a színházi megkeresések mellé meglesznek a lehetőségeim, még akkor is, ha a színházi társulati igazolások időszakának már vége" - vallotta a színész.



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Várunk egy izgi kis kalandra éjjel 10 után!




Amikor leszáll az éj... Akkor ébred titkos énünk: indul a LifeNight!http://www.life.hu/szorakozz/20120621-amikor-leszall-az-ej-akkor-ebred-titkos-enunk-indul-a.htmlSalma Hayek kitiltotta kislányát a Vadállatok forgatásárólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120621-salma-hayek-kitiltotta-kislanyat-a-vadallatok-forgatasarol.htmlGyilkosokat bálványozunk? - Hírességek, akiknek a kezéhez vér tapadhttp://www.life.hu/szorakozz/20120621-gyilkosokat-balvanyozunk-hiressegek-akiknek-a-kezehez-ver-tapad.htmlNem is tudtuk, hogy együtt jártak - Összeházasodott a két sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20120622-nem-is-tudtuk-hogy-egyutt-jartak-osszehazasodott-a-ket.html5 varázslatos úti cél itthon - Ide utazz, ha spórolni szeretnélhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20120620-ha-neked-is-szamit-a-penz-ide-utazz-ha.htmlÍme az Alkonyat - Hajnalhasadás legújabb előzetesehttp://www.life.hu/szorakozz/20120621-ime-az-alkonyat-hajnalhasadas-legujabb-elozetese.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.