Caramel: "Attól félek, hogy nem tudok örömet okozni"

Caramel Videolife harmónia párkapcsolat Egy kávé Szily Nórával szerelem Megasztár énekes Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekes teljes harmóniában él szerelmével, az egykori megasztáros Hiennel. Caramel a legnagyobb szeretettel beszélt párjáról és kettejük kapcsolatáról. Őszinte szavaitól még Szily Nóra szeme is könnybe lábadt.

Nézd meg a teljes adást a LifeNetwork tévében!

Az Egy kávé Szily Nórával című műsorban minden hétköznap 17:30-kor sztárvendégekkel találkozhatsz. Szombaton és vasárnap pedig keresd 15:30-kor a hétvégi válogatást! Magánéleti titkok, tragédiák, vallomások és életmódtippek. A sztárvilág velünk kávézik, várunk téged is!



Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!



Hien és Caramel vállalják szerelmüket a nagy korkülönbség ellenérehttp://www.life.hu/legykepben/20120201-megasztar-caramel-es-hien-vallaljak-szerelmuket-a-nagy-korkulonbseg.htmlCaramel: "Égő, ha férfi létedre érzékeny vagy!" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110429-caramel-ego-ha-ferfi-letedre-erzekeny-vagy-szily-nora.htmlRadics Gigi: "Magamba fojtottam mindent" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120701-radics-gigi-magamba-fojtottam-mindent-szily-nora-interjuja.htmlWolf Kati: "Bűntudatom van" - Egy kávé Szily Nórávalhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120611-wolf-kati-buntudatom-van-egy-kave-szily-noraval-a.htmlCsonka András: "A múlt nyitott, a jelen nem létezik, a jövő bizonytalan" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120610-csonka-andras-a-mult-nyitott-a-jelen-nem-letezik-a.htmlGregor Bernadett: "Nem akartam celeb lenni" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120603-gregor-bernadett-nem-akartam-celeb-lenni-szily-nora-interjuja.htmlMester Tamás: "Nagyon keményen belebuktam" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120520-mester-tamas-nagyon-kemenyen-belebuktam-szily-nora-interjuja.htmlTóth Gabi sírva árulta el legnagyobb félelmeit Szily Nóránakhttp://www.life.hu/legykepben/20120427-toth-gabi-sirva-arulta-el-legnagyobb-felelmeit-egy-kave.htmlTóth Vera: "Nem foglalkoztat a szerelem"http://www.life.hu/legykepben/20120529-toth-veranak-most-nincs-ferfi-az-eleteben-de-jol-erzi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.