Árpa Attila durván beszólt az RTL Klubnak

tévés Árpa Attila Tankcsapda botrány RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila a legnagyobb közösségi portálon támadta volt főnökeit és kollégáit.



Fotó: TV2
Fotó: TV2

"A kecskefogú - nyilván full meleg - riporter megkért, hogy üljek kicsit arrébb, így nem kell majd engem kitakarni az anyagból, mert ugye nyilván tudom, hogy én nem lehetek az RTL képernyőjén. Tényleg? Még mindig? Ennyire kicsinyes b..ik vagytok?" - tette fel a kérdést a közösségi portálon Árpa, amelyet hétfőre már el is tüntetett. A kiírást azonban nem bánta meg. "A vélemény típusú bejegyzéseim soha sincsenek kint egy-két napnál többet, de ez nem azt jelenti, hogy nem gondolom ugyanúgy a dolgot, mint amikor kiírtam. Egyszerűen nem értem, miért kell annyira félni attól, hogy ezek az emberek vállalják önmagukat. Amerikában nem csinálnak ekkora ügyet abból, hogy ki milyen vallású, milyen politikai nézetei vannak vagy mi a nemi hovatartozása. Nem szerettem volna megsérteni senkit a szexuális irányultságában, távol áll tőlem a homofóbia, a durva szóhasználatot az indulat szülte. Egyszerűen nem értem ezt a titkolózást, hiszen úgyis mindenki tudja, hogy az RTL Klub munkatársainak nagy része meleg" - magyarázta Árpa a Blikknek.

A napilap megkereste Kolosi Pétert, az RTL Klub programigazgatóját, de ő nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Tipp! Minden idők legcikibb focistafrizurái! Kattints a képekért!




Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!




Stohlt tönkretette a drog? Ez lehet az oka az eltűnésénekhttp://www.life.hu/legykepben/20120703-uj-fejlemeny-stohl-andrast-tonkretette-a-drog.htmlEddig titkolták kapcsolatukat, de most lebukott a két hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120702-lebukott-a-ket-hollywoodi-sztar-ashton-kutcher-es-mila-kunis.htmlNem tud a haknikból megélni a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120703-nem-tud-a-haknikbol-megelnia-vv-vera-ezert-segelyt-igenyelt.htmlCaramel: "Attól félek, hogy nem tudok örömet okozni"http://www.life.hu/legykepben/20120702-caramel-meg-soha-nem-erzett-ilyen-szerelmet-mas-irant-mint.htmlEnnyi volt? Stohl András nem csinálja továbbhttp://www.life.hu/legykepben/20120702-magukra-hagyta-stohl-andras-a-drogos-fiatalokat.htmlLedobta ruháit a Pa-Dö-Dő énekese! Erotikus céllal készülnek a fotókhttp://www.life.hu/legykepben/20120702-ledobja-ruhait-falusi-mariann.htmlSúlyos állapotban a Szomszédok egykori színésznője - Rohammentő vitte kórházbahttp://www.life.hu/legykepben/20120702-osszeomlott-nemedi-mari.htmlRekordokat állított fel és ismét győzött Spanyolországhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120702-rekordokat-allitott-fel-es-ismet-gyozott-spanyolorszag-az-ebn.htmlElváltozásokat találtak a magyar énekesnő fejében - Azonnal meg kellett műteni!http://www.life.hu/legykepben/20120630-korhazba-kellett-vinni-zalatnay-saroltat-mert-eros-fejfajasa-volt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.