Munkát adott az RTL Klub egykori sztárjának

VV Anikó megélhetés Való Világ munka RTL Klub dolgozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág negyedik szériájából megismert fekete szépség alig pár évvel ezelőtt még maga is arra várt, hogy profi szereplőválogatók adjanak neki esélyt arra, hogy megmutassa magát, és szerepelhessen az RTL Klub műsorában. Mostantól viszont már Anikó kezében van sok, ismertségre vágyó ismeretlen sorsa.




Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints és nézd meg Anikót rúdtáncolni!

"Már az első szériában is az egyik tagja voltam a castinggárdának" - magyarázta a Blikknek a huszonhárom esztendős lány, aki olyan jó munkát végzett, hogy már a második felvételsorozatra válogatja a szépreményű amatőröket. "Én jelentkeztem, hogy szeretnék dolgozni, a haknizásból sajnos nem nagyon lehet megélni. Aztán jött ez a lehetőség, amelyen kapva kaptam. Heti öt napot dolgozom most. Elég furcsa az egész helyzet, nagy rajtam a felelősség, de megpróbálok odafigyelni, és tanulni a sok profitól" - tette hozzá a korábbi valóságshow-hős.

"Az is nagyon érdekes, ha műsort vezetek, de a háttérmunka is vonzó. Egyelőre úgy tűnik, nem megy rosszul, a főnökeim meg szoktak dicsérni" - árulta el Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.