Az RTL Klubnál lesz műsorvezető a TV2 egykori sztárja?

TV2 Máté Krisztina RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három év után visszatérhet a képernyőre Máté Krisztina.


RTL Klub
RTL Klub

,,A hírszerkesztőség folyosóján látták többen is. Azután pedig a stúdióban állt a kamera előtt, zöld háttér volt mögötte, úgynevezett green box, amelyre aztán bármit oda lehet vetíteni. Beszélt is. Nagyon kedves volt, és persze nagyon profin csinálta, nem is lehetett érezni, hogy közel három éve nem szerepelt képernyőn. Persze van elég gyakorlata, talán éppen ezért került szóba az ő neve is" - árulta el a Blikknek egy bennfenntes, aki szerint egyértelmű volt, hogy a felvételek amolyan felvételi munka céljából készülnek, így könnyen elképzelhető, hogy a Tények volt műsorvezetője nemsokára visszatér a képernyőre.

Ráadásul Máté Krisztina egy osztályban végzett Kolosi Péterrel, az RTL Klub programigazgatójával, és azóta is nagyon jóbvan vannak. Ezek után pedig nem is meglepő, hogy eset­leges műsorvezetőként az éppen képernyőn nem dolgozó Máté Krisztina is szóba került, ha éppen új arcokat kerestek a kereskedelmi csatornához.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.