Ullmann Mónika fél órát zokogott egy plázában

zokogás Videolife színésznő allergia Szily Nóra költekezés pláza Egy kávé Szily Nórával bio élelmiszer Ullmann Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő próbálja tudatosan nevelni kamasz fiát, és megtanítani arra, hogy nem mindig kell megvenni valamit csak azért, mert van rá pénzünk. Ullmann Mónika nem jár plázákba és a bio élelmiszereket részesíti előnyben. Erről és sok minden másról is mesélt még egy kávé mellett Szily Nórának.

Szabó Zsófi: "Most nem szeretnék ismerkedni senkivel"http://www.life.hu/legykepben/20120724-szabo-zsofi-nem-szeretne-kiserteni-a-sorsot-inkabb-kutyat-akar.htmlGombos Edina: "Nem vagyok törtető típus" - Szily Nórahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120707-gombos-edina-nem-vagyok-torteto-tipus-szily-nora.htmlRadics Gigi: "Magamba fojtottam mindent" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120701-radics-gigi-magamba-fojtottam-mindent-szily-nora-interjuja.htmlWolf Kati: "Bűntudatom van" - Egy kávé Szily Nórávalhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120611-wolf-kati-buntudatom-van-egy-kave-szily-noraval-a.htmlCsonka András: "A múlt nyitott, a jelen nem létezik, a jövő bizonytalan" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120610-csonka-andras-a-mult-nyitott-a-jelen-nem-letezik-a.htmlEsztergályos Cecília: "Aki szeret, ne mondjon rossz híreket" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120720-esztergalyos-cecilia-aki-szeret-ne-mondjon-rossz-hireket-szily.htmlCaramel: "Attól félek, hogy nem tudok örömet okozni"http://www.life.hu/legykepben/20120702-caramel-meg-soha-nem-erzett-ilyen-szerelmet-mas-irant-mint.htmlTóth Vera: "Nem foglalkoztat a szerelem"http://www.life.hu/legykepben/20120529-toth-veranak-most-nincs-ferfi-az-eleteben-de-jol-erzi.htmlRózsa György sorsszerűnek tartja, hogy még élhttp://www.life.hu/legykepben/20120512-rozsa-gyorgy-sorsszerunek-tartja-hogy-meg-el-egy-kave.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.