Vérző fejjel vitték kórházba az RTL Klub botrányos sztárját

ital mentő VV Éva véres esemény alkoholfogyasztás verekedés Való Világ botrány RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág negyedik szériájából megismert szőke lány ismét balhéba keveredett egy diszkóban, és jól pórul járt.

"Szombat hajnalban két óra körül szórakoztunk a partin, ahol VV Éva is ott volt. Úgy vettük észre, hogy nagyon jól érzi magát, élvezte, hogy mindenki felismeri őt. Aztán egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy összeroskadva ül, és csurom vér hátul a feje. Hamarosan jött is érte a mentő" - árulta el a Blikk-nek egy szemtanú.

VV Éva nem először kerül bajba. Sokszor alkoholba fojtja bánatát, vagy éppen örömét. Néhány héttel ezelőtt görkorcsolya-balesetben a kezét is eltörte. Most azt mondta, ezúttal nem öntött fel a garatra, és maga sem tudja, miért tört ki a perpatvar.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Már két hete nem voltam sehol szórakozni, úgyhogy megbeszéltem a párommal, hogy külön-külön bulizunk egyet. Érdekes, már amikor elindultunk, mondta, hogy úgy érzi, baj lesz. Megsejtett valamit" - kezdte Éva. "Nagyon jól éreztem magamat, inni viszont összesen egy vodkanarancsot ittam, egyáltalán nem voltam részeg. Aztán arra lettem figyelmes, hogy egy fekete hajú csaj valamiért dühös lesz rám, és meglök. Egyik pillanatról a másikra történt minden, elestem a lépcsőn, és bevertem a fejemet, a haverom is megütötte magát, de ő kevésbé" - tette hozzá a szőkeség.

Ahogy Éva földet ért, máris érezte, nagy a baj. Megfogta a haját, s az csupa vér volt. "Bepánikoltam, hiszen meg is halhattam volna. A kidobók nyugtatgattak, közben kiabáltam, hogy hívjanak mentőt. Bevittek a János kórházba, ahol megröntgeneztek, végül összevarrták a sebet" - magyarázta VV Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.