Titokban férjhez ment az Oscar-díjas világsztár

Oscar-díj lagzi esküvő sztárpár színésznő Natalie Portman Benjamin Millepied családi kör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natalie Portman és Benjamin Millepied egy évvel kisfiuk, Aleph születése után oltár elé álltak.

Natalie Portman és Benjamin Millepied egy zsidó esküvői ceremónia keretei között házasodott össze kaliforniai luxusotthonukban. A lagziba közel száz barát és családtag volt hivatalos, ott volt többet között Ivanka Trump és Macaulay Culkin egykori gyereksztár is.

AFP
AFP

A színésznő és a francia balett-táncos A fekete hattyú című film forgatásán ismerkedett meg és szeretett egymásba. A harmincegy éves Natalie és a harmincöt éves táncos kisfia, Aleph tizenhárom hónapja született meg. Azt, hogy pontosan hogyan is zajlott a lagzi és mit viselt a menyasszony, még nem hozták nyilvánosságra, de reméljük, hamarosan megtudjuk, hogyan festett a világ egyik legszebb színésznője az első esküvőjén.

Stohl buktatta meg a Tenkes kapitányáthttp://www.life.hu/legykepben/20120806-stohl-andras-miatt-bukhatott-meg-a-tenkes-kapitanya-baliko-tamas.htmlPars Krisztián is aranyérmes!http://www.life.hu/legykepben/20120805-pars-krisztian-aranyermet-szerzett-kalapacsvetesben-modos-peter-bronzermet-szerzett-birkozasaval.htmlElhunyt Zwack Péter - 85 éves volthttp://www.life.hu/legykepben/20120805-elhunyt-zwack-peter-halal-unicum-uzletember-nagykovet.htmlBerki Krisztián aranyérmes lólengésben!http://www.life.hu/legykepben/20120805-berki-krisztian-megszerezte-a-londoni-olimpian-lolengesben-a-harmadik-aranyermunket.htmlAndy Vajna végre megszólalt: "Szeretem Palácsik Tímeát"http://www.life.hu/legykepben/20120805-andy-vajna-vegre-bevallotta-hogy-szereti-palacsik-timeat-es-boldogok.htmlVérző fejjel vitték kórházba az RTL Klub botrányos sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120805-verzo-fejjel-vittek-a-korhazba-az-rtl-klub-verekedo-botranyos.htmlVégleg elhagyta Magyarországot a tehetségkutató zsűritagjahttp://www.life.hu/legykepben/20120803-vajdasagba-koltozott-bakacs-tibor-a-csaladjaval-a-szalamitolvajkent-emlegetett-kritikus.htmlÉgőnek találta a magyar olimpikonok teljesítményét Schobert Norbi - Így magyarázkodott utánahttp://www.life.hu/legykepben/20120804-ego-mondta-schobert-norbi-a-magyar-olimpikonok-teljesitmenyere-majd-magyarazkodott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.