Ezért válik Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán?

2012.08.12. 9:37
A sztárpár hivatalos közleményben hozta a nyilvánosság tudomására, hogy útjaik különválnak. Színházi pletykák szerint egy titokzatos harmadik személy is szerepel a lehetséges okok között.

 

Korábban már szárnyra kaptak olyan híresztelések, hogy a pár kapcsolata megromlott. Ők azonban cáfolták a mendemondákat.

"Mostanság is sokat szoktunk vitatkozni. Szerintem egy kapcsolatban nagyon fontos, hogy legyenek benne intellektuális csatározások. Bár be kell valljam, kezdünk ebben a dologban visszafejlődni, mert manapság kevesebb az összezördülés, talán azért, mert már az ízlésünk is összecsiszolódott kissé" - magyarázta Szinetár Dóra még márciusban - tudtuk meg a Borstól. 

Fotó: Mudra László [origo]

A Bors egyik színházi berkekben otthonos informátora olyan pletykákról tájékoztatta a Borsot, amelyek magyarázatot adhatnak a pár szétválására. "A színházban nyílt titok volt, hogy egyikőjüket erős érzelmi szálak kötik a színház egyik dolgozójához" - mondta a neve elhallgatását kérő informátor.

A hír Falusi Mariannt is megdöbbentette. A Megasztár zsűritagjaként hónapokon át napi kapcsolatban volt egymással Bereczki és az énekesnő. A műsor előtt, után és szüneteiben rengeteget beszélgettek, sokszor Dórával kiegészülve, hármasban vitatták meg a világ dolgait. Mariann semmit sem vett észre a közelgő válásból. "Amikor együtt láttam őket, még mindig úgy izzott körülöttük a levegő, mint amikor évekkel ezelőtt összejöttek" - mondta Mariann a Borsnak.


Vége Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán házasságánakhttp://www.life.hu/szeress/20120810-szinetar-dora-es-berecki-zoltan-valik.html Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán karácsonya - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111225-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-karacsonya.html

 

 

Szinetár DóraBereczki Zoltánszerelempárkapcsolatválássztár