Mit titkol a sztárpár? - Lezárult Tom Cruise és Katie Holmes válása

válás Hollywood Katie Holmes Tom Cruise sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárult hétfőn Tom Cruise és Katie Holmes válása az illetékes York City bíróság dokumentumai szerint.

Holmes és Cruise júliusban bejelentette, hogy peren kívül megegyeztek válásuk részleteiről - beleértve a hatéves lányuk, Suri feletti felügyeletről - alig két héttel azután, hogy a színésznő kezdeményezte házasságuk felbontását.

Sem ügyvédeik, sem képviselőik nem hoztak nyilvánosságra részleteket a megegyezésről. Csupán annyit közöltek, hogy Suri az édesanyjával New Yorkban fog élni, de apja gyakran látogathatja.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

A pár nem egészen hat éve kötött házasságot, amelynek felbomlását sokak szerint a szcientológiai vallás okozta. Tom Cruise elkötelezett tagja és zászlóvivője a magát egyháznak nevező szerveződésnek, Katie Holmes azonban próbált távol maradni a szigorú szabályokat diktáló körtől.

Sajtóértesülések szerint a pár Suri nevelése miatt távolodott el egymástól, a katolikus neveltetésű színésznő ugyanis nem akarta, hogy lánya szcientológus legyen. Cruise-nak ez volt a harmadik, Holmesnak pedig az első házassága.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.