Megütötte zenésztársát a színpadon az ismert magyar énekes

zenésztárs koncert baleset Patkó Béla Első Emelet leütötték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiki az Első Emelet egyik koncertjén annyira élvezte a bulit, hogy egyik zenésztársát véletlenül majdnem leütötte az emelkedett hangulat hevében. Az énekes a TV2 Aktív műsorában mesélt az esetről.


Rosie O|Donnell szívrohamot kapotthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120822-rosie-odonnell-eloadomuvesznek-szivinfarktusa-volt-halalkozeli-elmeny.htmlHarry herceg pajzán buliban meztelenkedetthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120822-harry-brit-herceg-botranyos-meztelen-fotoi-egy-las-vegasi-bulin.htmlSzépítő étkek - Bőrbarátan táplálkozni könnyebb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120821-etelek-amik-segitenek-hogy-szep-legyel-feszes-es-sima-bor.htmlAnders Breiviket a lehető legsúlyosabb büntetésre ítéltékhttp://www.life.hu/legykepben/20120824-anders-breiviket-a-leheto-legsulyosabb-buntetesre-iteltek.htmlNem tudja magát túltenni barátja elvesztésén a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120823-somlo-tamas-enekes-a-tv2-the-voice-musor-zsurijenek-tagja.htmlLetartóztatták az ismert rapperthttp://www.life.hu/legykepben/20120822-juvenile-rappert-polgari-neven-terius-gray-orizetbe-vettek-egy-miami.htmlNyaralás közben életét vesztette a Csillag születik felfedezettjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120822-elhunyt-a-csillag-szuletik-tehetsegkutato-felfedezettje-sinko-tamas.html"Nagy és izgalmas feladat" - Szabó Kimmel Tamás a Voice műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120822-szabo-kimmel-tamas-a-voice-musorvezetoje.htmlMit titkol a sztárpár? - Lezárult Tom Cruise és Katie Holmes válásahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120822-szerelem-parkapcsolat-sztarok-lezarult-tom-cruise-es-katie-holmes-valasa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.