Senki sem ad munkát a ValóVilág egykori sztárjának

VV Éva Törtető rádiós megbízhatóság kirúgás Való Világ botrányos munkavállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a szerződéskötés előtt megakadályozta egy internetes rádió tulajdonosa, hogy a botrányhős megkezdje műsorvezetői pályafutását náluk. VV Éva szerint ő nem akart ingyen dolgozni, ezért mondott nemet az ajánlatra.

Sajtótájékoztatón mutatkoztak be egy új internetes adó ismert és kevésbé ismert műsorvezetői, ahol több híresség között egykori ValóVilág-os szereplők is megjelentek, akik munkát kaptak. VV Évát pedig hiába várták.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


"Szinte minden egyes időpontot lemondott, vagy áttett, de volt, hogy egyszerűen csak nem jött el. Hol hányingerre, hol kialvatlanságra hivatkozott. A Detoxikáló című műsor vasárnap reggelente így biztosan veszélybe kerülne, hiszen a jelek szerint Éva megbízhatatlan. Nem kínálunk neki szerződést, pedig akartunk, csak azóta sem érkezett meg, hogy aláírja. Sok sikert kívánunk neki a karrierjéhez" - mondta a Borsnak a rádió marketing- és PR-igazgatója, Matt Ákos.

VV Éva az újság megkeresése után egészen más véleményen volt a meg nem valósult munkáról, amihez pedig nagy reményeket fűzött.

"Ha lenne fix jövedelmem, amelyből jól megélek, akkor örömmel és teljes odaadással vezetném a nekem felkínált műsorokat. Azt azonban csak a személyes megbeszéléseken tudtam meg, hogy két-három hónapig társadalmi munkában kellene dolgoznom. Ilyen jól nem állok, és ki tudja, mi lesz három hónap múlva. Rádió nélkül ugyanakkor remélhetőleg nem maradok, hiszen egy másik megkeresést is kaptam" - mondta Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.