Erdélyi Mónika több kilótól megszabadulva, topformában tér vissza

műsorvezető fogyás jóslás Erdélyi Mónika kiló visszatérés Joshi Bharat műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaformában, több kilótól megszabadulva tűnik fel hamarosan Erdélyi Mónika a FEM3 csatornán, ahol Joshi Bharattal fog közösen műsort vezetni.

Jól tud titkot tartani Erdélyi Mónika, aki szemmel láthatóan jó pár kilóval könnyebben, ragyogó mosollyal és megkarcsúsodva tér vissza a képernyőre. Hogy hány kilótól szabadult meg az elmúlt két évben, mióta elköszönt az RTL Klubtól, azt nem árulta el, mint ahogy az sem szivárgott ki tőle, hogy ismét televíziózni fog.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

Mónika és Joshi

"Amikor felhívtak, hogy két hét múlva sajtótájékoztató lesz, összeszorult a gyomrom, de nem pár hét alatt fogytam le, csak egy kicsit ráerősítettem. Nem mondom el, hogy mennyivel mutat kevesebbet a mérleg, csak annyit árulok el, hogy még négy kilótól szeretnék megszabadulni. A dietetikusom mondta, hogy ha még ennyivel kevesebb lesz a súlyom, az még belefér az egészséges mértékbe, és még vállalható. Én nem pályázom arra, hogy vékony legyek. El kell találni, hol az a határ, ahol az ember jól néz ki. Most remekül érzem magam a bőrömben" - nevetett Mónika, aki csak édesanyjának árulta el, hogy ismét televíziózni fog, és persze Joshi sejtett valamit.

Fotó:  RTL Klub, Hajdú D. András [origo]
Fotó: RTL Klub, Hajdú D. András [origo]

Az arcán is látszik a változás

"Joshi, aki számmisztikával foglalkozik, a legutóbbi beszélgetésünknél a két nehezebb év után sikeres korszakot jósolt nekem. Pont októberben jöttem el a korábbi csatornámtól, ahol 10 évig futott a showműsorom, és szerinte újból tíz sikeres év vár rám. Ekkor még nem volt szó konkrétan műsorról, azt pedig nem is gondoltuk, hogy együtt fogunk dolgozni. Ha nem így lesz, akkor majd leverem rajta" - viccelődött Mónika.

"A lányom más" - A TV2 sztárja félti lányát a megkülönböztetéstőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120912-gombos-edina-kislanya-miranda-masmint-a-tobbi-gyerek-megkulonboztetestol-feltik.htmlElkapta a hév Tóth Gabit, a színpadon esett neki szerelménekhttp://www.life.hu/legykepben/20120913-toth-gabi-enekesno-koncert-szinpadon-kapta-el-a-hev-es.htmlLetartóztatták a Magyarországon is forgatott világsztárthttp://www.life.hu/legykepben/20120913-michael-madsen-szineszt-a-kill-bill-filmek-sztarjat-letartoztattak.htmlNem az apa nevét kapja az RTL Klub műsorvezetőjének születendő fiahttp://www.life.hu/legykepben/20120912-dombovari-vanda-szuletendo-kisfia-edesapja-keresznevet-nem-viseli-gergonek-hivjak.htmlBiztosan bővül a család! Katalin hercegnő egyértelmű célzást tett a terhességrehttp://www.life.hu/legykepben/20120913-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-terhes-mert-pezsgo-helyett-vizzel.html4000 forint egy kóláért? - Káprázatos luxusban lépett fel a magyar művészhttp://www.life.hu/legykepben/20120911-edvin-marton-hegedumuvesz-luxusban-hegedult-andrea-bocelli-porto-cervoban-orosz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.