A Life.hu-n először! Exkluzív művészi kismamafotók az RTL Klub műsorvezetőjéről

fotózás a nap cikke műsorvezető Dombóvári Vanda RTL Klub kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Művészi kismamafotókat készíttetett magáról az október elején kisfiának életet adó Dombóvári Vanda, amelyeket először a Life.hu olvasóival osztott meg.

Pár hét és megérkezik Gergő, Dombóvári Vanda első gyermeke. A műsorvezető izgatottan várja már a lurkó érkezését. "Őszinte leszek, a várandósságom vége már a türelmetlenség jegyében telik. Nagyon szeretnék már találkozni a kisfiammal. Már százszor elképzeltem, hogy milyen lesz és szinte minden nap vele álmodom" - mesélte Vanda, aki a modern technikának köszönhetően már látta is kisfiát.

"Nemrég voltunk 4D-s ultrahangon, ahol meg tudtuk nézni Gergőt. Nagyon hajlékony, szép, formás baba, hosszúak a lábai. Egy mosolyt is kaptunk tőle, de bevallom, volt egy nyelvnyújtás is, úgyhogy már szemtelenkedett is egy kicsit" - viccelődött az RTL Klub sztárja, aki azt is elárulta, hogy már a "lantot" is letette egy hosszabb időre.
"Már nem dolgozom, szülési szabadságon vagyok. A kollégák nagyon szépen búcsúztattak el, kaptam babakelengyét, készültek kismamafotók. Úgyhogy most már csak a babaszoba szépítgetésével foglalatoskodom, most éppen két képet festek a falára. Művészkedésbe torkollott a babavárási kreativitásom" - árulta el a boldog kismama.

Fotó: L-A Pictures/Varga László
Fotó: L-A Pictures/Varga László

Minden édesanya nagy álma, hogy a születendő baba érkezése előtti kilenc hónap izgatott várakozását, boldogságát, szépségét dokumentálja. Így volt ezzel Dombóvári Vanda is, aki egy hónappal kisfia érkezése előtt felkért egy hivatásos fotóst, és csodaszép felvételeket készíttetett hatalmas pocakjáról.

Nem az apa nevét kapja az RTL Klub műsorvezetőjének születendő fiahttp://www.life.hu/legykepben/20120912-dombovari-vanda-szuletendo-kisfia-edesapja-keresznevet-nem-viseli-gergonek-hivjak.htmlRóluk soha nem gondoltuk volna, hogy válnak - Elmúlt a szerelem Győzike és Bea asszony közötthttp://www.life.hu/legykepben/20120918-gaspar-gyozo-gyozike-show-20-ev-hazassag-utan-valik.htmlÚjra szerelmes a Született feleségek sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120917-eva-longoria-szerelmes-uj-parja-mark-sanchez-leleplezo-fotok-keszultek.htmlA TV2 sztárja nagy beismerése: Csak negyven évesen jött elő belőlem az "ember"http://www.life.hu/legykepben/20120917-karasz-robert-nem-jegyezte-el-szerelmet-rozat-es-csak-40.htmlLindsay Lohan egy ágyban Charlie Sheennelhttp://www.life.hu/legykepben/20120917-lindsay-lohan-egy-agyban-charlie-sheennel-horrorra-akadva-5-reszenek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.