Retteg a hangja elvesztésétől az RTL Klub egyik vezető arca

betegség elvesztés Kovalcsik Ildikó kín Lilu kúra gyógymód rettegés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyjától tanulta azt az ősi kúrát Lilu, amellyel az őszi időszakban saját magát és családját is gyógyítja - tudta meg a Life.hu. Ezzel előzi meg azt is, hogy valóra váljon rémálma: képernyősként elveszítse a hangját.

Lilu könnyen megfázik és a betegségek gyakran a torkára húzódnak, aminek köszönhetően már az is előfordult, hogy kalciumos injekcióval, pokoli kínok között kellett végigvezetnie egy élő tévéfelvételt, amelynek során minden egyes szó megformálása fájdalmat okozott neki. Épp ezért fordult Lilu édesanyja ősi gyógymódjához, amellyel most már saját magát és családját is meg tudja óvni az ilyen kellemetlenségektől. "Amikor csak érzem, hogy közeledik a baj, különféle hurutoldó gyógynövényekkel inhalálok. Még a munkahelyemen, az öltözőmben is bekészítettem az ehhez szükséges szettet, az elmaradhatatlan eukaliptusz kíséretében" - meséli az RTL Klub műsorvezetője. "Amikor kicsi voltam és anya a gőzölgő tál fölé hajolt, mindig mellékuporodtam és utánozva őt, nagyokat szippantottam a finom illatú főzetből. Most a kisfiam telepszik mellém, ugyanígy" - nosztalgiázott mosolyogva Lilu.

Forrás: RedLemonMedia
Forrás: RedLemonMedia

Halálra rémült az ismert műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120911-d-toth-kriszta-az-mtva-musorvezetoje-halalra-remult-forgatas-kozben.htmlLiptai Claudiát letaszítják trónjáról - Már érződik az összhang a két új műsorvezető közötthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110912-osszeeskuvok-peller-mariann-es-tilla-vezetik-az-uj-tv2-valosagshowt.htmlMadonna beszólt Lady Gagának - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110909-madonna-beszolt-lady-gaganak-ertektelen-es-feluletes-amit-csinal.htmlGyőzike boldogsága nem teljes: új mellei vannak, de nem szexelhethttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110831-gaspar-gyozike-ismet-plasztikai-muteten-esett-at-de-emiatt-hat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.