Nyíltan felvállalják - Mila Kunis és Ashton Kutcher egy pár

csók Ashton Kutcher Mila Kunis párkapcsolat szerelmes titok Demi Moore Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kéz a kézben sétálgatott, majd szenvedélyesen csókolózott Mila Kunis és Ashton Kutcher. A szerelmesek most vállalták fel először a nagy nyilvánosság előtt, hogy együtt vannak.

Romantikus sétát tett New Yorkban, majd a Central Parkban egymásnak esett Mila Kunis és Ashton Kutcher, akik szemmel láthatóan annyira szerelmesek, hogy az sem zavarta őket, hogy a légyottról fotósorozat készült. A fiatalok most először léptek a nagy nyilvánosság elé, felvállalva szerelmüket, szenvedélyesen csókolták, ölelgették egymást.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Áprilisban röppent fel először a pletyka, hogy a két színész közt több van, mint barátság, de akkor ők maguk még nem erősítették meg a hírt. Nem is csoda, hiszen Ashton volt felesége, Demi Moore nagyon zűrös időszakon ment keresztül. Miután fiatal férje elhagyta, alkohol- és drogproblémái miatt rehabra került. Mostanra azonban csillapodott a helyzet, és úgy tűnik, Ashton már úgy érzi, bátran továbbléphet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.