kenyéradó műsorvezető átigazolás csatorna Majka rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb közösségi oldalon tisztázta magát Majka, akit sok támadás ért amiatt, hogy novembertől  nem korábbi kenyéradójánál, a TV2-nél, hanem az RTL II-n folytatja pályáját - tudta meg a Life.hu.

Néhány napja robbant a hír, hogy Majka novembertől a Heti hetes csapatát erősíti az RTL II-n. Többen azonban azzal vádolták az ózdi rappert, hogy átigazolásával cserben hagyta korábbi kenyéradóját, a TV2-t. A népszerű műsorvezető azonban visszautasította a vádakat.

Fotó: www.facebook.com/Majka, Mudra László [origo]
Fotó: www.facebook.com/Majka, Mudra László [origo]

"Csak hogy tisztázzuk!!! A TV2 tavaly december óta nem keresett meg semmilyen ügyből kifolyólag!! Sem azért, hogy megköszönjék, hogy az utóbbi 2 évben az elmúlt 8 év legsikeresebb műsora fűződik a nevünkhöz, sem azért, hogy bármilyen munkával ott tartsanak egy olyan embert, aki címlapokat és sikerműsorokat gyárt nekik... és ez Rákóczi Feri kollégámra is igaz!" - fakadt ki Majka, aki - saját bevallása szerint - nem sértődött meg a történteken, csupán szeretne tiszta vizet önteni a pohárba.
"Eközben olyan embereknek van státuszuk a csatornánál, akiknek meg mindig nem jut rögtön eszembe a vezetékneve, mikor odakapcsolok... és ez baj... nem a sértettség, hanem a tanácstalanság fura ebben az egészben! Nem értem a TV2-t. Köszönöm nekik a lehetőséget, és minden jót kívánok minden egyes ott dolgozó barátnak és kollégának" - fejezte be mondandóját a közösségi oldalon az ózdi rapper.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.