Közösségi oldal buktatta le a domonyvölgyi gyilkost - A 18 éves gyanúsított beismerő vallomást tett

Domony gyilkosság Gödöllő gyilkos késelés haszonszerzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beismerő vallomást tett az a 18 éves férfi, aki a gyanú szerint Bag és Domonyvölgy határában hétfőn meggyilkolt egy 32 éves gödöllői nőt - jelentette be a rendőrség. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a M. Judit a gödöllői Szent István Egyetemen dolgozott adminisztrátorként.

A megyei főkapitány sajtótájékoztatón elmondta: a gyanúsított két további bűncselekményt is beismert kihallgatásán. A gyanú szerint a férfi a múlt héten késsel megszúrt és könnyebben megsebesített egy 62 éves nőt Hatvan külterületén, majd autóját elrabolva elhajtott. Ezt a járművet a rendőrök szerdán megtalálták a Borsod megyei Szakáld külterületén egy árokban.

Fotó: Virág Márton
Fotó: Virág Márton

A gyanúsított a most hétfői gyilkosság előtt néhány órával Gödöllőn egy másik nő autójába is beszállt, és késsel próbálta arra kényszeríteni, hogy Aszód felé hajtson. Az asszony azonban ellenállt, így a gyanúsított kiszállt a kocsiból és elmenekült.

A bűncselekmények elkövetésével gyanúsított 18 éves szakáldi S. Márkot csütörtök délután Miskolcon, az Avas lakótelepen fogták el a TEK munkatársai - a férfinak esélye sem volt az ellenállásra. A gyanúsított elfogásához nagy segítséget nyújtottak a Gödöllőn elhelyezett térfigyelő kamerák. A nyomozást segítette, hogy a férfi az elrabolt autót az egyik közösségi oldalon kezdte el hirdetni. A büntetlen előéletű gyanúsítottat anyagi haszonszerzés vezette, és korábban semmilyen kapcsolata nem volt áldozataival. A szakiskolában tanuló férfi rendezett, nyugodt családi háttérrel rendelkezett - tette hozzá.

A rendőri vezető nem tudta megerősíteni azt a sajtóhírt, amely szerint elképzelhető, hogy a domonyvölgyi támadó gyilkolt meg három hete egy férfit Budapesten.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.