Erdei Zsolt kétszeres profi boksz világbajnok bejelentette, hogy visszavonul

megerősítés világbajnok visszavonulás sérülés Erdei Zsolt bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok bokszoló egy zártkörű, céges rendezvényen jelentette be tegnap este, hogy abbahagyja a versenyzést, bár a döntése még nem hivatalos - olvasható a Gépnarancs oldalán.

A világbajnok bokszoló a Kongresszusi Központban rendezett konferencián (amelynek nem a sport volt a témája, de mégis a bokszoló volt az egyik vendégelőadó) arra hivatkozott, hogy az utóbbi két mérkőzése elmaradt, ő pedig már 38 éves.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A szeptember 29-re tervezett, Isaac Chilemba elleni mérkőzése is elmaradt, mert Erdei a hónap elején kesztyűzés közben megsérült. Egy ártatlan szituációban, egy rossz szögben betalált ütés törte el a 9-es és 10-es bordáját. A sérülése után még arról beszélt, hogy folytatni szeretné a pályafutását. A rendezvényen viszont azt hangsúlyozta a bokszoló, hogy tudni kell, mikor kell abbahagyni. Hozzátette, hogy ökölvívó iskolát üzemeltet majd Óbudán, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ezt azzal indokolta, hogy egy dologhoz ért igazán, a bokszhoz.

A Life.hu megszólaltatta az Erdei Zsolt sajtóügyeinek intézésével megbízott Pálfai Károlyt."Zsolt úgy érzi, hogy ha már a bokszban nincs lehetősége, akkor inkább visszavonul, és gyerekekkel fog foglalkozni. Lebeg ez az egész kérdés, még bármi megtörténhet, és ez nagyban függ a gyógyulásától, az előtte álló lehetőségektől. Ha egy rangon aluli meccset dobnak be neki, akkor azt inkább nem vállalja. De hivatalosan még nem született döntés, várjuk a gyógyulás utáni ajánlatot" - tudta meg a Life.hu.

Megbocsátott az RTL Klub sztárjának a kidobott énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120926-nagy-fero-x-faktor-mentora-hazakuldte-tavaly-gubik-petratiden-vegigtapsolta.htmlÍgy süss kenyeret otthon! Még gép sem kell hozzáhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121001-kenyersutes-otthon-kenyersutogep-nelkul.htmlBeckham büszke lehet kislányára: még csak totyogni tud, de már rohan a focilabda utánhttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121001-beckham-le-sem-tagadhatna-kislanyat-meg-csak-totyogni-tud-de.htmlTitokban szülte meg első gyermekét Drew Barrymorehttp://www.life.hu/legykepben/20121002-titokban-szulte-meg-kislanyat-drew-barrymore-szineszno-aki-will-kopelman.htmlBrutális! Fojtogatták és megütötték a színésznőt egy hotelbanhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-lindsay-lohan-amerikai-szinesznot-botranyhosnot-fojotgattak-megutottek-tamadojat-feljelentette.htmlÉletveszélybe került a népszerű magyar énekesnő!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-der-heni-a-sugarloaf-magyar-enekesnoje-eletveszelybe-kerult-majdnem-lezuhant.htmlGyenge jellemnek tartja férfitársait a rapperhttp://www.life.hu/legykepben/20120928-lljunior-rapper-eroszak-ellenes-filmmel-kampanyol-a-nokert-a.htmlA színpadon hányta el magát az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-justin-bieber-amerikai-enekes-elhanyta-magat-a-szinpadon-tejtol-lett.htmlDévényi Tibi bácsi: A ciciautogram a műfajhoz tartozik (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120930-devenyi-tibi-bacsi-csonka-andras-jakso-laszlo-es-barabas-eva.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.