Majdnem meghalt az ismert magyar énekes - Sürgősen kórházba kellett vinni

2012.10.03. 12:04

Mindössze pár percen múlt a híres magyar énekes élete. Komár Lászlót élettársa, Kriszta szállította kórházba, és azonnal az intenzív osztályra került.

Ha csak öt perccel később ért volna vele a kórházba, már nem lehetett volna megmenteni az életét. Végzett volna vele a tüdőembólia - számolt be a Blikk. "Ez nem egyedül az én érdemem" - mondta szerényen Kriszta, aki szó szerint megmentette szerelme életét.

Komár Lászlónak le kellett mondania a szeptember 22-i fellépését, mert úgy érezte, kiújult a gerincsérve, de ezúttal gyengének is érezte magát. Elment a kiropraktőrhöz, ahova járni szokott elektromos kezelésre, de nem javult az állapota, és köhögni is kezdett. Múlt kedden aztán szó szerint rátört a mellkasi fájdalom, és olyan erőtlen lett, hogy mozogni is alig bírt. Rögtön felhívta orvos barátját, aki azonnal tüdőembóliára gondolt, és utasította Komár élettársát, hogy ültesse kocsiba és vigye kórházba.

A kórházba Kriszta is beköltözött az énekessel, és gondosan ápolja őt. "A kórházban megtanultam, milyen ápolást igényel, csak annyit kérnék Laci ismerőseitől és a médiától is, hogy most hagyják őt gyógyulni nyugalomban. Az ő kérése volt, hogy a Blikken keresztül adjak tájékoztatást, de már a telefonját is kikapcsolta, annyian hívták" - adta hírül a pár kérését a portál.

Eddig nem volt munkája, most színházat vett a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121003-eddig-nem-volt-munkaja-most-megvette-harom-tarsaval-egyutt-a.html Elhunyt Dévényi Tibor - A MÁV Előre FC elnökehttp://www.life.hu/legykepben/20121003-65-eves-koraban-elhunyt-devenyi-tibor-a-mav-elore-fc.html Paris Hilton barátja őrjöngött! Leszbikus kalandba keveredett a botrányhősnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121002-egy-csajjal-kavart-paris-hilton-las-vegasban-a-pasija-kiakadt.html Elárulta titkát az X-Faktor nyertesehttp://www.life.hu/legykepben/20121002-kocsis-tibi-x-faktor-gyoztese-zambo-krisztianban-lat-fantaziat-o.html Elvált az Amerikai szépség sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121002-mena-suvari-az-amerikai-szepseg-sztarja-masodszor-valt-el.html
Komár Lászlókórháztüdőembóliabetegségrosszulléténekes