Katalin bosszúja - Kiteregetik a hercegné egykori szerelmi életét

bosszú szerelmi ügy fotó Katalin hercegnő királyi család Kamilla walesi hercegnő topless Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg csak a lehetőségre vár, hogy visszavágjon mostohaanyjának, Kamilla hercegnének, miután az kegyetlenül bírálta Katalin hercegnőt a róla megjelent toplesz fotókért.

Az Amerikai Globe magazin szerint Vilmos herceg már tudja is, hogyan tudna visszavágni mostohaanyjának: nyilvánosságra hozna egy titkos dokumentumot, amivel lerántaná a leplet Kamilla hercegnő szerelmi életéről - ami bővelkedik piszkos részletekben.

AFP
AFP

Állítólag Katalin hercegnő iszonyatosan érzi magát a toplesz botrány kirobbanása óta, és fél, hogy tönkretette jó hírnevét, valamint hogy kínos helyzetbe hozta férjét, Vilmos herceget. Kate nagyon feldúlt, hiszen annak idején, amikor Vilmos herceg barátaival utaztak el, éppen ő volt az, aki mindenkit felkészített, hogyan kell viselkedni a fotósok előtt. Az eset óta Katalin szüntelenül bocsánatot kér a királyi családtól.

Pucér feneket villantott Katalin hercegnő - Súlyos divatbaleset értehttp://www.life.hu/legytrendi/20120926-katalin-hercegno-pucer-feneke-kilatszott-a-ruhabol-a-brisbane-repuloteren.htmlIlyen frizurával még sosem láttuk Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/szepulj/20120924-katalin-hercegno-laza-vilmos-herceg-felesege-fesuletlen-frizuraval-mutatkozott.htmlHalálos fenyegetés Katalin hercegnő toplesz képei miatthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-halalos-fenyegeteseket-kapott-a-katalin-hercegno-topless-fotoit-lekozlo-francia.htmlŐ Katalin hercegnő hasonmása! Százezreket keres a pincérnő a külsejévelhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120920-katalin-hercegno-hasonmasa-heidi-agan-jol-keres-a-kulsejevel.htmlBejárják a világot Katalin hercegnő melleihttp://www.life.hu/legykepben/20120915-a-felmeztelen-katalin-hercegnorol-keszult-fotok-egy-olasz-magazinban-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.