klipforgatás Kóbor János zene Omega (együttes) rock együttes klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötvenéves pályafutása során sohasem készített videoklipet az Omega együttes, most a tagok mégis feltűnnek egy különös videóban, a Tékozló fiú című számuk feldolgozásában.

Egy új formáció, a Criminal Mass rávette az omegásokat, ha már pályafutásuk során nem készítettek videót, akkor a kor popzenei követelményeinek megfelelően legalább szerepeljenek egy olyan kisfilmben, ahol az ő számukat játsza egy együttes.


"A videoklipek korszaka, a pár percbe összesűrített mindenféle kép nem a mi világunk, mi a színpadi műfajban, a hang és látvány együttesében vagyunk erősek. Ezért nem akartunk soha klipet készíteni, minket ez nem érdekelt. Olyan, mintha szövegírás helyett rappelnénk. Ez az egyszeri megjelenés egy gesztus volt az Omega részéről. Épp mindenki ráért, ezért elmentünk és leforgattuk" - kommentálta Kóbor János, az együttes frontembere, aki a hétvégi budapesti nagykoncertjére készül gőzerővel.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.