Bizarr! Bárányplacentával fiatalodik az X-Factor zsűritagja

placenta bárány Simon Cowell plasztikai beavatkozás fiatalság Beverly Hills
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 52 éves zsűritag nem először szépül különleges beavatkozásokkal, ugyanis évek óta mindent elkövet, hogy megőrizze fiatalságát. Használt már botox- és vitamininjekciókat is, de a legújabb eljárás minden képzeletet felülmúl. Simon Cowell ugyanis ezúttal bárányplacentával kezelteti arcbőrét!

Simon Cowell eddig sem rejtette véka alá, hogy mindent elkövet fiatalsága megőrzésének érdekében, most azonban minden határon túlment: az arcát a legújabb, bárányplacenta-kezelésnek vetette alá. Az X-Factor zsűritagját annak a Beverly Hills-i dermatológiai központnak a kozmetikusa leplezte le, amely Simont és többek közt Victoria Beckhamet is kezeli. "Simon egyszerűen imádja ezeket a kezeléseket!" - árulta el a szakember, Lorraine.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Nem csoda, hogy Simon efféle extrém eljárást választott, hiszen már régóta minden módon kezelteti az arcát, és egyszer azt nyilatkozta, hogy a botox ma már nem különlegesebb eljárás, mint fogat mosni. A tévés szakember egyik barátja szerint Simon a fentiek mellett már minden létező eljárásnak alávetette magát, a vitamininjekcióktól a különleges arcmasszázsokig, és amikor hallott a placentakezelés eredményességéről azonnal tudta, hogy ezt is ki akarja próbálni.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.