szabálysértés gázolás baleset Kembe Sorel-Arthur
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem veszik el a jogosítványát, de szabálysértési eljárás indult a Jóban Rosszban sztárja, Kembe Sorel Arthur ellen, aki szeptemberben ütött el egy biciklist - tudta meg a Life.hu. Az áldozat szerencsére könnyebb sérülésekkel úszta meg a balesetet, és a kórházból való távozása után együtt sörözött a balesetet okozó színésszel.

Szeptember elején okozott balesetet Kembe Sorel Arthur, aki egy záróvonalon átlépve elütött egy biciklist. Nemcsak az áldozat ijedt meg, de a színész is rendkívül aggódott a férfi állapota miatt. "Aznap, a balesetet követően forgattam, így sokáig nem tudtam semmit arról, hogy hogy van a biciklis, akit elgázoltam. Munka után az első utam a kórházba vezetett, ahol megtudtam, hogy 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett" - árulta el a Life.hu újságírójának a színész, aki meglepő módon jó viszonyba került áldozatával.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Amikor kiengedték a kórházból, elmentünk együtt sörözni. A fiú elmondta, hogy ő maga is hibásnak érzi magát, mert nem megfelelően közlekedett. Ő maga nem is tett feljelentést, de mivel egy záróvonalat figyelmen kívül hagytam, ezért hivatalból szabálysértési eljárás indul ellenem. Egyelőre azonban semmilyen hivatalos papírt nem kaptam, nem kerestek még ezügyben. Az már biztos, hogy a jogosítványomat nem veszik el" - mondta megkönnyebbülten Sorel.

Durván beszólt Katalin hercegnőnek a népszerű énekeshttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121003-katalin-hercegno-kate-middleton-a-brit-hercegno-morrissey-rails-enekes.htmlA magyar énekesnő meglepő bejelentése: "Be kell fognom a számat!"http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121003-kovacs-kati-magyar-enekesno-szokimondo-haragosokat-szerez-vele.htmlMegfenyegette egymást a tehetségkutató két zsűritagjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121003-nicki-minaj-amerikai-enekesno-es-mariah-carey-amerikai-enekesno-osszebalhezott.htmlGyógyszerfüggő lett az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121003-molnar-aniko-a-valo-vilag-valosagshow-szereploje-panikbeteg-majd-gyogyszerfuggo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.