Szexi videoklipben tűnik fel az X-Faktor énekese

X-Faktor szexi tehetségkutató bikini énekesnő videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor egyik versenyzőjéről kiderült, hogy régebben több pikáns videoklipben is szerepelt. A Life.hu utánajárt, ki ez a szexi szőkeség, aki nem csak a hangjával hódít. 

Kovács Erika Keri már régebben is próbálkozott betörni a zenei életbe, eddig három videoklipet készített. Az egyikben csak egy póthaj fedi a testét, ami így kellően egyedire és erotikusra sikerült.

" Nem tagadom, hogy van egy szexi oldalam is, és ezt sosem rejtegettem, mert büszke vagyok a nőiességemre. Úgy gondolom, a külső sokat számít, főleg annak, aki színpadon szeretne érvényesülni" - árulta el a Life.hu-nak Erika.

Az énekesnő reménykedve várja Keresztes Ildikó hétvégi döntését, hogy bekerül-e az élő show-ba. Az biztos, hogy ha hangi adottságai, tudása megfelel a szigorú zsűrinek, akkor sikere a megjelenésén már nem fog múlni, és talán Ildikó is lát benne fantáziát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.