Északi-tenger nap fotója gondozás Juist fóka Németország kisfóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Juist egy német sziget az Északi-tenger déli peremén. Itt engedték szabadon Lisát, a kisfókát.

Évente 50-100 árva fókát vesznek gondozásba, majd pedig engedik őket vissza a tengerbe ezen a területen. A napokban éppen Lisára került a sor, aki egy fonott kosárban érkezett Juistra és visszakerült a természetbe.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A magyar műsorvezető segítségével találták meg a halottnak hitt lánythttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121003-tatar-csilla-a-tv2-musorvezetoje-segitsegevel-megtalaltak-a-halottnak-hitt.htmlKiderítettük, ki az idei X-Faktor titkos favoritjahttp://www.life.hu/legykepben/20121003-x-fakltor-titkos-favoritja-szanto-david.htmlBelebetegedett válásába a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121005-demcsak-zsuzsanna-tv-2-mokka-musorvezetoje-belebetegedett-vlasanak-nyilvanossa-tetelebe.htmlFéltékeny saját barátnőjére Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121004-kate-middleton-katalin-hercegno-feltekeny-a-testorere-mert-az-babat.htmlHiába a hírnév: nem kivételeznek a népszerű magyar énekesnővelhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121003-radics-gigivel-a-megasztar-gyoztesevel-nem-kiveteleznek-kulfoldi-karrier-var.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.