Nem bújna ágyba Hajdú Péterrel az ismert naptárdíva

meglepő tévéműsor Kiszel Tünde felvétel naptár kijelentés Frizbi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kijelentést tett a Frizbi felvételén Kiszel Tünde, aki kerek-perec közölte a TV2 műsorvezetőjével, hogy nem bújna vele ágyba - tudta meg a Life.hu.

A Life.hu újságírója is jelen volt, amikor Kiszel Tünde kikosarazta Hajdú Pétert a Frizbi felvételén. Amikor a műsorvezető vendégét legújabb párkapcsolatáról és az ismerkedési szokásairól faggatta, Tünci határozottan kijelentette: Hajdú Pétert bizony nem engedné közelebb magához. "Brad Pittet esetleg beengedném az ágyamba, de téged nem" - nevetett Tünde, majd amikor Hajdú rákérdezett, hogy mit szólna Tünci Vujity Tvrtkóhoz, azonnal módosított: "Akkor inkább mégis te, Péter."

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Úgy tűnik, hogy Tünde ízlésének nem felel meg akárki, ráadásul azt is elárulta, őt bizony nagyon nehéz meghódítani. Legújabb szerelme 4-5 éve ostromolta őt kitartóan, mire végre engedett neki, de ennek ellenére a kapcsolat még mindig plátói. "Romantikus sétákat teszünk, gyertyafényes vacsorákra visz, de ennél több még nem történt köztünk" - árulta el Tünde, aki nem fedte fel legújabb udvarlója kilétét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.