Katalin hercegnő visszafogottabb, mint valaha - Először lépett nyilvánosság elé a botrány óta

terhesség Katalin hercegnő hivatal Kate Middleton Vilmos herceg nyilvánosság botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félmeztelen fotói napvilágra kerülése óta Angliában először vett részt nyilvános fogadáson Kate Middleton. Cambridge hercegnője egy burgundi színű, visszafogott, már-már öreges összeállításában lépett az irodájába, hogy visszatérjen hivatalos elfoglaltságaihoz.

A királyi pár nyaralása során készült félmeztelen fotósorozat napvilágra kerülése óta most először tért vissza londoni hivatalába Kate Middleton, aki ezzel is jelezte, hogy igyekszik felülemelkedni a személye körüli botrányon. "A hercegnő rendkívül szomorú, hogy magánéletét ilyen durván megsértették, de szeretné maga mögött hagyni a kellemetlen incidenst, és egyre növekvő hivatalos szerepére koncentrálni" - árulta el egy a hercegnőhöz közel álló forrás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 30 éves Katalin a botrányt követő első hivatali napján jókedvűen mosolygott a fotósok kamerájába, majd férjével, Vilmos herceggel átadták a nevükben alapított ösztöndíjat hátrányos helyzetű diákoknak, akiknek továbbtanulását segítik ezzel a gesztussal. A hercegnővel kapcsolatban néhány hete felröppent a pletyka, hogy esetleg terhes, de a szűkre szabott kosztümben nem látszott, hogy gömbölyödne a pocakja.

Botrány! Bárki eltölthet hatezerért egy pásztorórát a Korda-villábanhttp://www.life.hu/legykepben/20121009-korda-gyorg-enekes-es-balazs-klari-enekesno-villajaban-barki-eltolthet.htmlÉletveszélyesen megfenyegették az X-Faktor mentoráthttp://www.life.hu/legykepben/20121009-malek-miklos-az-xfaktor-mentora-csobot-adel-az-xfaktor-versenyzoje.htmlDurva vádak! Hálószobáról hálószobára járt a sikerért a ma már világhírű énekesnő?http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121008-nichole-scherzinger-amerikai-enekesno-es-kaya-jones-a-pussycat-dolls.htmlTitkolta híres anyukáját az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121008-danics-dora-xfaktor-versenyzoje-edesanyja-a-humorista-bach-szilvia.htmlKáprázatos formában tért vissza az X-Factor sztárja - Elsöprő sikert aratotthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121008-leona-lewis-az-amerikai-xfaktor-sztarja-visszatert-elsopro-sikert-aratott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.