Korda György Balázs Klári szerelem pásztoróra botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban robbant a hír, hogy a Korda házaspár a nevükkel fémjelzett Korda-villában pár órára is ad ki szobákat, feltehetően pásztorórák eltöltésére. Klárika a Life.hu-nak elárulta, hogy tetszene neki a kerítőnő szerepe.

Hatezer forintért bárki név nélkül vehet ki szobát a Korda-villában, a recepciós nem kérdezi, hogy kivel érkezik a vendég, a házastársával vagy pedig alkalmi partnerével. Bár a hotelként működő villa nem bordélyházként szolgál, de Klárika beismerte, szívesen lenne klasszikus madame.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Árulják a szárok leghíresebb ruháit



"Bárcsak madame lehetnék!" - sóhajtott fel az énekesnő. "Az számomra sokkal egyszerűbb munka lenne, Rolls Royce-szal járnék, nem kelnék minden hajnalban, hogy az ügyvédemmel egyeztessek és a szálloda könyvelését intézzem, és a fellépéseinket szervezzem. Egyszerűbb lenne prostituáltakat futtatni, amit most nem teszünk, bármennyire is olyan irányba befolyásolja a közvéleményt a megjelent újságcikk" - fejtette ki Klárika, aki beismerte, megviselte a megjelent cikk tartalma."Nem vagyok elég dörzsölt, nem vagyok felvértezve az ilyen jellegű támadásokra. De elég erős vagyok ahhoz, hogy megvédjem magamat" - tette hozzá az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.