Gönczi Gábor Fókusz műsorvezető könyvírás szerelem RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben igencsak feldobottnak tűnik Gönczi Gábor, a Fókusz szerkesztő-műsorvezetője. Rengeteg elfoglaltsága van, így nem sok szabadideje marad, viszont egy új szerelem miatt most azt a kevéskét is beáldozza.

Esténként jólfésülten köszönti a nézőket és mosolyogva vezeti fel a soron következő riportot, ha viszont színpadra lép a Smile Rock Circus együttesével, kibújik belőle az oroszlán. Gönczi Gábor eddig sem éppen nyugdíjas tempóban pörgött, de mint kiderült, most rátett még egy lapáttal, és olyan fába vágta a fejszéjét, amelyről nem volt korábbi tapasztalata. A szemfüles nézők ki is szúrhatták, hogy a műsorvezető soha nem volt még ennyire energikus. Most elkaptuk és megkérdeztük, mi áll a háttérben.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Amúgy sem vagyok egy melankolikus típus, de most valóban feldobottnak tűnhetek, hiszen egy új szerelem köszöntött be az életembe" - kezdte a megdöbbentő vallomást Gábor. "Egy számomra ez idáig totálisan ismeretlen terepre merészkedtem zenésztársammal, Csikós Balázzsal. Leleplező könyvet írunk, és mintha a gyerekünk lenne, dédelgetjük, szeretgetjük, ő pedig cserébe boldoggá tesz minket. Ennél többet azonban most nem szeretnék elárulni, mindennek eljön a maga ideje" - tette hozzá a Fókusz műsorvezetője.

Gábortól ugyan nem kaptunk egzakt válaszokat, ám az tény, mostanság néhány "jól értesült, közeli ismerős" látta őt egy-egy étteremben, kávézóban Németh Kristóf, Judy, Héder Barna, Batiz András, Radnai Péter, vagy éppen Schobert Norbi társaságában. A műsorvezető nem cáfolta, de nem is erősítette meg a különös találkákról felröppent híreket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.