Születés család tragédia L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem elsírta magát L.L. Junior, amikor megtudta, hogy kisfia születik. Ráfért az örömhír az énekesre, hiszen épp akkor derült ki, hogy kedvese gyermeket vár, amikor Junior édesapja váratlanul meghalt.

Hihetetlenül boldog L.L. Junior, aki január végén apa lesz, ugyanakkor tragédia árnyékolta be azt az időszakot, amikor kiderült, hogy bővül a család, hiszen az énekes épp akkor vesztette el szeretett édesapját. "Egy héttel az édesapám halála után tudtam meg, hogy a kedvesem babát vár. Az egy nagyon nehéz időszak volt számomra, hiszen az egyik legfontosabb ember távozott az életemből, aki a mai napig nagyon hiányzik. Rengeteg kétely és félelem van bennem, de emellett hatalmas ambíció is, hiszen jó apa akarok lenni! Félek, hogy mindent meg tud­ok-e adni neki" - árulta el érzéseit a Blikknek az énekes.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Az énekes könnyekig hatódott, amikor megtudta, hogy párja kisfiút vár, hiszen a lelke mélyén egy trónörökösre vágyott. "Nagyon izgatott voltam, mikor elkísértem a kedvesemet a 4D-s ultrahangra, hiszen itt vált biztossá, hogy egy kis herceg növekszik a szíve alatt! Be is könnyeztem, amikor az orvos közölte velünk a hírt! Remélem, örököli majd a zene szeretetét, én már most rengeteg muzsikát hallgattatok vele, legtöbbször Mozartot, sőt minden este énekelek neki!" - áradozott L.L. Junior.

Leszakadt az Aréna pláza mennyezetehttp://www.life.hu/legykepben/20121028-leszakadt-az-arena-plaza-mennyezete-1.htmlHalott barátja mellett falatozott a hegymászóhttp://www.life.hu/legykepben/20121026-eross-zsolt-hoparduc-magyar-hegymaszo-halott-tarsa-mellett-falatozott.htmlBeleolvastak a pasik Claudiábahttp://www.life.hu/legykepben/20121028-liptai-claudia-elso-konyvebe-beleolvasnak-a-pasik.htmlKözelebb kerültek családtagjaikhoz az X-Faktor versenyzőihttp://www.life.hu/legykepben/20121026-xfaktor-like-lanyok-kozelebb-kerultek-csaladtagjaikhoz-naponta-telefonalnak-emaileznek.htmlBaltás gyilkos közelébe került a színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121026-stohl-andras-szinesz-a-bortonben-kozel-kerult-az-azerbajdszsani-baltas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.