Kulka János színész szakácskönyv könyv étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egész álló napig nem merte a kezébe venni a nyomdából frissen kikerült első példányokat az ismert színész, akinek meglepő módon szakácskönyve jelent meg a napokban - tudta meg a Life.hu.

Kulka János szeret enni, de az igazi öröm az számára, ha ő készítheti el vendégeinek az ízletes falatokat. A színész most csokorba gyűjtötte kedvenc ételeit, és Önételrajz címmel megjelentette első (szakács)könyvét. A finomabbnál finomabb receptek mindegyike egy-egy élményt, emléket jelent a színész számára, ezért úgy gondolja, ez nem csupán egy szakácskönyv, hanem annál sokkal több.

"Mikor a kezembe kaptam a könyv első példányait, annyira megrettentem, hogy másnap reggelig bele sem mertem lapozni. Mi színészek nem vagyunk ahhoz szokva, hogy kész produktumot tartunk a kezünkbe, mert szerepeink nem kézzelfoghatóak. A könyv ezért is jelentett új élményt számomra, de amikor másnap végiglapoztam, nagyon tetszett a végeredmény" - mesélte a színész a Life.hu-nak.

Fotó: Pályi Zsófia [origo], könyvboritó: www.lira.hu
Fotó: Pályi Zsófia [origo], könyvboritó: www.lira.hu

Aki belelapoz a könyvbe, az nemcsak finom ételekkel találkozhat, hanem Kulka János egy-egy emlékével vagy barátjával, akitől a receptet megtanulta.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.