Zoknihúzás közben változott meg az élete a Barátok közt új szereplőjének

színésznő zokni szerep Munkácsy Kata Barátok közt álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év telt azóta, hogy az ifjú színésznő egy casting után bekerült a Barátok közt nyilvántartásába. Érdemes volt türelmesen várakoznia. Egyszer csak megcsörrent Munkácsy Kata telefonja és újból meghallgatásra hívták.

Linda szerepében január 2-tól új színésznőt láthatnak a nézők. Bartha Zsolt barna hajú lányát egy szőke tinédzser váltja fel, akinek élete álma teljesült azzal, hogy bejutott a sorozatba.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu



"Az egész olyan, mit egy álom, amire már két éve várok. Akkor voltam az első válogatáson, ahol megfeleltem, de csak annyi történt, hogy bekerültem a rendszerbe. Majdnem elájultam, amikor ennyi idő elteltével megszólalt a telefon, és mondták, hogy még egyszer meg szeretnének nézni. Éppen zoknit húztam, amikor befutott életem legmeghatározóbb telefonhívása, amelyet úgy kezdtek, hogy üljek le, mert van egy fontos hírük. Ekkor közölték, hogy benne vagyok a sorozatban, és kértek, hogy menjek be. Megmutattak mindent, körbevezettek a stúdióban, ekkor még azt sem tudtam, hogy milyen szerepet kaptam. Ez csak a legvégén derült ki"
- emlékezett vissza a boldog pillanatokra a tizenkilenc éves Kata, aki igazából még nem készült fel arra, ha képernyőre kerül, akkor szinte minden sorozatnéző meg fogja ismerni az utcán.
"Ezt nem lehet tervezni, ebbe a váratlan ismertségbe egyszerűen csak belecsöppen az ember. Biztos furcsa lesz, amikor meg fognak bámulni, de ezért nem szorongok, inkább izgulok. A jövőben meg fogom osztani az időmet, hol a sorozatban szerepelek, hol pedig a tanulmányaimat folytatom a Madách Musical Tánciskolájában. Szerencsére már túl vagyok az érettségin, így össze tudom egyeztetni az elfoglaltságaimat" - árulta el a Life.hu-nak a színésznő.

Kiderült, hogy Rihanna akar- e gyereket Chris Browntólhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-rihanna-enekesno-elarulta-hogy-akar-e-gyereket-chris-browntol.htmlRobert Pattinson meztelen fotókat kért rajongóitólhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-robert-pattinson-amerikai-szinesz-meztelen-fotokat-kert-rajongoitol.htmlCsaltak a Voice Mestereihttp://www.life.hu/legykepben/20121115-malek-andrea-a-voice-mestere-es-somlo-tamas-a-voice.htmlMegküzdött a túlélésért Andy Vajnahttp://www.life.hu/legykepben/20121115-andy-vajna-magyar-szarmazasu-producer-megkuzdott-a-rakkal.htmlEgymásnak esett a két népszerű magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121115-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-es-domsodi-gabor-magyra-musorvezeto.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.